Fenerbahçe Kayserispor canlı maç yayını linki bilgileri hangi kanalda?

Süper Lig’de 5. hafta maçları oynanıyor. Geçen hafta Konyaspor’a kaybeden Fenerbahçe bu hafta Yukatel Kayserispor’u konuk ediyor. Fenerbahçe Kayserispor justin tv selçuksports taraftarium24 jestyayın naklen kralbozguncu inat box donmadan internetten mekan tv taraftartv Beinsports HD canlı kaçak FB KS maçı korsan izle şeklinde araştırmalar yapılıyor.

Fenerbahçe Kayserispor canlı maç yayını linki bilgileri hangi kanalda?
03 Eylül 2022 - 17:15
Süper Lig’in heyecanı Fenerbahçe Kayserispor canlı maç izle ile sürüyor. Birçok kişi Ülker Stadyumu’ndaki bu mücadelenin heyecanına internet üzerinden Fenerbahçe Kayserispor justin canlı maç izle şeklinde araştırma yaparak ortak olmak istiyor.

Ligin ilk 4 haftasında 7 puan toplayan Fenerbahçe, ilk mağlubiyetini de geçen hafta Konyaspor karşısında almıştı.

Geçen hafta Giresunspor’u konuk eden Kayserispor’da ise moraller yerinde. Mücadelenin detayları ve maç öncesi istatistikleri ise Fenerbahçe Kayserispor taraftarium24 canlı kaçak maç izle şeklinde internet üzerinde araştırılıyor.

Ali Palabıyık’ın yöneteceği Fenerbahçe Kayserispor maçı saat 21.00’da başlayacak. Futbolseverler, heyecanla bekledikleri maçın sonucunu da bir hayli merak ediyor.

Kayserispor bu mücadeleden puan ya da puanlarla ayrılmak ve ligin üst sıralarına tırmanmak istiyor. 2022-2023 sezonuna şampiyonluk hedefi ile başlayan Fenerbahçe de rakibi karşısında puan kaybı yaşamak istemiyor.

Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı izle linki internette araştırılsa da bu karşılaşma sadece beIN Sports ekranlarından yayınlanacak. Bu nedenle futbolseverler bu maçı Fenerbahçe Kayserispor jestyayın donmadan izle araştırmaları yapmaya devam ediyor.

Fenerbahçe Kayserispor canlı 11ler

Fenerbahçe: Altay, Osayi Samuel, Szalai, Luan Peres, Ferdi, Willian Arao, Emre, Zajc, Lincoln, Pedro, Joshua King

Kayserispor: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Carlos Mane, Miguel Cardoso, Ramazan, Mame Thiam, İlhan

Fenerbahçe Kayserispor canlı linki

Kayserispor ile oynadığı son beş Süper Lig maçında en az ikişer gol atan (toplam 13) ve bu karşılaşmaların dördünü kazanan Fenerbahçe (1B), tek puan kaybını geçen sezon rakibini konuk ettiği mücadelede yaşadı (2-2).

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye konuk olduğu 17 maçın hiçbirinde kalesini gole kapatamayan Kayserispor (toplam 48 gol), son 12 ziyaretinden sadece bir galibiyet çıkarabildi (3B 8M).

Süper Lig'deki 17 maçlık yenilmezlik serisi Konyaspor deplasmanında sona eren Fenerbahçe (13G 4B), Ekim 2021'den bu yana üst üste 2+ karşılaşmayı puansız geçmiyor (3M). Sarı-lacivertli ekibi çalıştıran Jorge Jesus ise Kasım 2020'den bu yana üst üste iki lig mağlubiyeti almadı (Benfica'nın başında).