Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı izle HD Bein Sports

Spor Toto süper Ligde 21. hafta mücadeleleri oynanıyor. Fenerbahçe de bu hafta kendi evinde Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Fenerbahçe Kasımpaşa karşılaşmasının detayları internette futbolseverler tarafından araştırılmaya başladı. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda naklen yayınlanacak? İşte detaylar…

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı izle HD Bein Sports
29 Ocak 2023 - 16:24
Süper Lig’de bu hafta heyecan 21. haftanın nefes kesen maçları ile devam ediyor. Bu sezon şampiyon olarak uzun yıllardır süren hasrete son vermek isteyen Fenerbahçe, ligde zor günlerden geçen Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Galatasaray’ın Giresunspor’u yenerek hanesine 3 puan daha yazdırdığı haftada Fenerbahçe puan kaybı yaşamak istemiyor.

Sezona Jorge Jesus yönetiminde başlayan ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken sarı kanarya, Dünya Kupası arasının ardından performansında düşüş göstermişti.

Giresunspor yenilgisinin ardından Trabzonspor’a da kaybeden Fenerbahçe, daha sonra da kendi evinde Galatasaray’a 3-0 yenilmişti. Fenerbahçe Kasımpaşa selçuk sports canlı maç izle. Rakibi ile arasındaki puan farkının açılmasını istemeyen sarı lacivertli ekip, Kasımpaşa mücadelesinden 3 puanla ayrılmak ve Galatasaray ile arasındaki 4 puanlık farkı korumak istiyor. Fenerbahçe Kasımpaşa taraftarium24 canlı izle.

FENERBAHÇE – KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasındaki Fenerbahçe – Kasımpaşa karşılaşması saat 19.00’da başlayacak. Ülker Stadyumu’ndaki karşılaşmayı Hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Fenerbahçe Kasımpaşa trgool canlı izle. Bayarslan’ın yardımcılılarını ise Serkan Ok ve Samet Çiçek yapacak. Mücadele naklen beIN SPORTS 1 ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Mücadelenin başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverler de bu zorlu 90 dakikanın heyecanına ortak olmak için araştırmalara başladı. Birçok kişi bu maçı internette Fenerbahçe Kasımpaşa inat tv canlı izle. Fenerbahçe Kasımpaşa cbc sport canlı izle. FB Kasımpaşa justin tv canlı izle şeklinde araştırmalar yapıyor.

SELÇUK İNAN’IN LİGDE 7. MAÇI

Şenol Can ile yolların ayrılmasının ardından Kasımpaşa’nın başına getirilen Teknik Direktör Selçuk İnan, aynı zamanda kariyerinde de ilk takımını çalıştırıyor. Çiçeği burnunda Teknik Adam, bu sezon Süper Lig’de 7. maçına çıkıyor. Kariyerine Sivasspor ile oynanan maçla başlayan Selçuk İnan’ın takımı bu mücadeleden mağlubiyetle ayrılmıştı. Daha sonra ise Kasımpaşa çıktığı 5 maçtan 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti.

FENERBAHÇE  KASIMPAŞA TARAFTARİUM24 CANLI İZLE

JORGE JESUS GÖZÜNÜ GALİBİYETE DİKTİ

Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynanan ligin ilk yarısındaki maçta, Fenerbahçe mücadeleden 6-0’lık sonuçla ayrılmıştı. Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler mücadelenin son dakikalarında oyuna dahil olmuş ve karşılaşmada 2 gol kaydetmişti.

Teknik Direktör Jorge Jesus’un bu karşılaşmada da şans vermesi beklenen Arda Güler, taraftarlar tarafından da heyecanla bekleniyor. Portekizli tecrübeli teknik Direktör Jorge Jesus, bu karşılaşmadan da galibiyet elde ederek Fenerbahçe’yi sezon şampiyonluğa ulaştıracak seriyi yakalamanın hesaplarını yapıyor.

FENERBAHÇE KASIMPAŞA SELÇUK SPORTS CANLI İZLE

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA MUHTEMEL 11’LER:

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, İrfan Can (Arda), Emre Mor, Valencia, Batshuayi

Kasımpaşa: Erdem, Yasin, Sadık, Donk, Tirpan, Eysseric, Aytaç, Ahmet, Hajradinovic, Fall, Bahoken

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum