Fenerbahçe Hull City

Fenerbahce ile Hull City hazırlık maçında karşılaşıyor. Fenerbahce Hull City canli mac izle. FB macini canli izle HD.

Fenerbahçe Hull City
10 Temmuz 2022 - 20:45
Fenerbahçe hazırlık maçlarına Hull City ile devam ediyor. Sarı lacivertli ekibin bu mücadelesini canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler Fenerbahçe Hull City selçuk sports kralbozguncu naklen şifresiz kaçak justin tv mekan tv izle şeklinde araştırma yapıyor.
Şampiyonlar Ligi'nde 20 Temmuz'da Dinamo Kiev ile ilk maçta deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe , bu önemli mücadele öncesi son hazırlık sınavını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City karşısında veriyor. Fenerbahçe taraftarı merhum Alpay Kazan anısına düzenlenecek özel karşılaşma, Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanıyor.

Sakatlığı bulunan Nazım Sangare'nin yanı sıra sakatlıktan yeni çıkan Mert Hakan Yandaş ve Luiz Gustavo'nun ayrıca MR'ları temiz çıkan Emre Mor ile Osayi Samuel mücadelede forma giyemiyor. Kanarya, bugün Sakarya'ya gidecek ve maçın ardından İstanbul'a dönüş yapacak.

Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe-Hull City hazırlık maçı bu akşam saat 20.30'da başladı ve TV8'den naklen yayınlanıyor.

11'ler belli oldu

Fenerbahçe: Altay, Szalai, Min Jae, Ferdi, Osayi, Crespo, İsmail, İrfan Can, Lincoln, Rossi, Valencia

Hull City: Ingram, Coyle, Elder, Greaves, Jones, Figueiredo, Ozan, Lewis-Potter, Longman, Allahyar, Slater

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Hull City engelini aşıp Dinamo Kiev maçı öncesi moral depolamak istiyor.

Fenerbahçe'den 1 beraberlik, 4 galibiyet

Fenerbahçe, yeni sezon çalışmaları doğrultusunda ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kalırken golleri; yeni transfer Lincoln ve genç oyuncu Muhammed kaydetti. İkinci hazırlık maçında Arnavutluk Ligi şampiyonu Tirana ile karşı karşıya gelen Kanarya; Berisha, Novak, Pelkas ve Samatta'nın golleriyle rakibini 4-0 mağlup eti. Sarı Lacivertliler, üçüncü hazırlık maçında ise Katar Ligi ekiplerinden Al Shamal ile karşılaştı. Fenerbahçe, mücadeleden Bruma, Valencia, Berisha ve Serdar Dursun'un golleriyle 4-2 galip ayrıldı.

Toplamda 5 hazırlık maçı oynayan Kanarya, 1 beraberlik, 4 galibiyet almayı başardı.
Jorge Jesus'un ekibi, Avusturya'da yaptığı yurt dışı kampında da 2 hazırlık maçı oynadı. Avusturya’daki ilk hazırlık maçında Sırp ekibi Partizan'ı Valencia'nın tek golüyle geçen Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Macaristan temsilcisi Mol Fehervar’ı Serdar Dursun, Diego Rossi ve Enner Valencia'nın golleriyle 3-0 mağlup etti.