Fenerbahce Hull City canli izle

Fenerbahçe Hull City ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Fenerbahce macini canli izle. FB canli mac izle HD.

Fenerbahce Hull City canli izle
10 Temmuz 2022 - 20:32
Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı öncesi son sınavını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City karşısında verecek. Fenerbahçe taraftarı merhum Alpay Kazan anısına düzenlenecek bu özel maç, Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmanın yayın ve saat bilgilerini merak eden Fenerbahçeli taraftarlar, Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte detaylar... Fenerbahçe'nin sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde 20 Temmuz'da Dinamo Kiev ile ilk maçta deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe , bu önemli mücadele öncesi son hazırlık sınavını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City karşısında verecek. Fenerbahçe taraftarı merhum Alpay Kazan anısına düzenlenecek özel karşılaşma, Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Sakatlığı bulunan Nazım Sangare'nin yanı sıra sakatlıktan yeni çıkan Mert Hakan Yandaş ve Luiz Gustavo'nun ayrıca MR'ları temiz çıkan Emre Mor ile Osayi Samuel mücadelede forma giyemeyecek. Serdar Aziz ve Crespo'nun ise kadroda yer alacağı bildirildi. Kanarya, bugün Sakarya'ya gidecek ve maçın ardından İstanbul'a dönüş yapacak.
Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı bu akşam saat 20.30'da başlayacak ve TV8'den naklen yayınlanacak.
11'ler belli oldu

Fenerbahçe: Altay, Szalai, Min Jae, Ferdi, Osayi, Crespo, İsmail, İrfan Can, Lincoln, Rossi, Valencia

Hull City: Ingram, Coyle, Elder, Greaves, Jones, Figueiredo, Ozan, Lewis-Potter, Longman, Allahyar, Slater

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Hull City engelini aşıp Dinamo Kiev maçı öncesi moral depolamak istiyor.

Fenerbahçe-Hull City maçının bilet fiyatları ne kadar, kaç TL?

Taraftarlar, Passolig kartına gerek olmaksızın bilet satın alarak Fenerbahçe-Hull City maçını tribünden izleyebilecekler.