Fenerbahçe Hatayspor taraftarium24 canlı izle

Süper Lig'de heyecan Fenerbahçe ile Hatayspor arasındaki karşılaşma ile sürüyor. Futbolseverler bu maçın ayrıntılarını internette araştırmaya başladı. Fenerbahçe Hatayspor kaçak izle Fenerbahçe Hatayspor korsan izle Fenerbahçe Hatayspor selçuksports izle Fenerbahçe Hatayspor taraftarium24 canlı izle Fenerbahçe Hatayspor beinsports izle Fenerbahçe Hatayspor bedava izle gibi araştırmalar yapılıyor.

Fenerbahçe Hatayspor taraftarium24 canlı izle
22 Ekim 2023 - 17:34
Trendyol Süper Lig heyecanı sürüyor ve Fenerbahçe ile Hatayspor arasındaki müsabakayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Maçla ilgili tüm ayrıntılar merak ediliyor ve internet aramalarıyla gündemde. Peki, Fenerbahçe - Hatayspor karşılaşması ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak izlenebilecek?

FENERBAHÇE - HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Fenerbahçe - Hatayspor müsabakası 22 Ekim Pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Bu heyecan verici maçı canlı olarak izlemek isterseniz, beIN Sports 1 kanalını tercih edebilirsiniz.

FENERBAHÇE - HATAYSPOR MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko

Hatayspor: Erce, Kamil, Kilama, Burak, Ghoulam, Aburjania, Massanga, Rivas, Bashiru, Lamkel, Dadashov

FENERBAHÇE VE HATAYSPOR ARASINDAKİ 7. KARŞILAŞMA!

Trendyol Süper Lig'de üçüncü sezonunu sürdüren Volkan Demirel tarafından yönetilen Hatayspor, Fenerbahçe ile yedinci kez karşı karşıya gelecek. Bu müsabakalardan biri hükmen olmak üzere Fenerbahçe 5 kez galip gelirken, 1 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, rakibi karşısında mağlup olmadı ve bu mücadelelerde 13 gol atarken Hatayspor sadece 2 golle karşılık verebildi. Hatayspor, Kadıköy'de şimdiye kadar golle tanışamadı.

Önceki sezon iç sahada 4-0'lık bir galibiyet elde ederken, deplasmandaki mücadele Hatayspor'un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen (3-0) Fenerbahçe lehine sonuçlandı.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEŞEM GALİBİYET SERİSİ

2023-2024 sezonunda Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig dahil olmak üzere 16 resmi maçtan galip ayrıldı. Henüz yenilgi yüzü görmedi ve bu muhteşem galibiyet serisini sürdürdü. Fenerbahçe, geçen sezonun son lig maçında Gaziantep FK ve Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'i mağlup ederek bu seriyi başlattı ve 18 maçtır yenilgi yüzü görmeden devam ediyor.

FENERBAHÇE REKORLARA KOŞUYOR!

Trendyol Süper Lig'de bu sezonki mücadelesine Gaziantep FK galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, sırasıyla Samsunspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Alanyaspor, Başakşehir, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa karşı galip gelerek 8 maçta 8 galibiyet elde etti. Fenerbahçe, böylece 'Lig tarihinde sezona en iyi başlayan takım' rekorunu egale etti ve 14 yıl sonra bu rekoru tekrar yakaladı. Eğer Hatayspor'u mağlup ederse, rekoru 9 maça taşıyacak.

VOLKAN DEMİREL'İN TAKIMI NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR!

6 Şubat 2023'teki büyük deprem felaketi sonrasında, Hatayspor ve Gaziantep FK, Süper Lig'den çekilmek zorunda kaldı. Ancak bu sezon, Hatayspor Volkan Demirel'in teknik direktörlüğünde harika bir performans sergiliyor. 8 maçta 14 puan topladılar ve 4 maçta kalesini gole kapattılar.

İSMAİL KARTAL İLE VOLKAN DEMİREL İKİNCİ KEZ KARŞILAŞACAK

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Trendyol Süper Lig'de ikinci kez karşı karşıya gelecekler. İki teknik adam, 15 Mayıs 2022'de Kadıköy'de berabere sonuçlanan bir maçta rakip olmuşlardı. Volkan Demirel, Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın teknik direktör ve yardımcı antrenör olduğu dönemlerde öğrencisi olarak görev yaptı.

VOLKAN BAYARSLAN DÜDÜK ÇALACAK

Fenerbahçe ile Hatayspor arasındaki müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini Aleks Taşçıoğlu ve Kemal Yılmaz üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak.

FENERBAHÇE - HATAYSPOR CANLI İZLE