Fenerbahçe – Gaziantep FK hangi kanalda şifresiz donmadan yayınlanacak?

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe ile Gaziantep FK karşılaşıyor. Mücadelenin başlaması ile birlikte futbolseverleri de heyecan sardı ve maç hakkında araştırmalar başladı. Futbol tutkunları internet ortamında Fenerbahçe Gaziantep FK canlı justin tv izle Fenerbahçe Gaziantepspor donmadan izle Fenerbahçe Gaziantep Fk jestyayın kaçak izle FB antep maçı taraftarium24 bedava izle Fenerbahçe Gaziantep şifresiz selçuk sports izle gibi aramalar yapıyor.

Fenerbahçe – Gaziantep FK hangi kanalda şifresiz donmadan yayınlanacak?
13 Ağustos 2023 - 21:22
Süper Lig’in başlaması ile birlikte birçok futbolsever de ekranlarının başındaki yerini aldı. Takımların sahadaki mücadelelerine, taraftarlar da zaman zaman tribünlerden zaman zaman da ekranlarının başından ortak oluyor. Bu akşam da merakla beklenen karşılaşmalardan biri Fenerbahçe ile Gaziantep FK arasındaki maç oldu.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde bu sezon mutlaka şampiyon olmak isteyen sarı lacivertli ekip, ilk resmi maçına kendi evinde Gaziantep FK karşısında çıkıyor. Dev karşılaşmanın başlamasının ardından mücadelenin heyecanına ortak olmak isteyenler de internet ortamında araştırmalara başladı.

Maçı canlı olarak izlemek isteyenler internette Fenerbahçe Gaziantep FK canlı izle FB Gaziantepspor justin tv canlı izle Fenerbahçe Gaziantep maçı selçuk sports bedava izle Fenerbahçe Gaziantep FK taraftarium24 canlı maç izle Beinsports şeklinde araştırmalar arıyor.

FENERBAHÇE – GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN?

Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe – Gaziantep FK maçı saat 21.45’te başlayacak. Maçı Abdülkadir Bitigen yönetecek ve mücadele 90 dakika boyunca, beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen seyirci ile buluşacak.

İLK 11’LER

FENERBAHÇE: Altay Bayındır, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Dusan Tadic, Ryan Kent, Bright Osayi-Samuel, Sebastian Szymanski, İsmail Yüksek, Edin Dzeko.

GAZİANTEP FK: Batuhan Şen, Papy Djilobodji , Arda Kızıldağ, Mohamed Khacef, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Salem Mbakata, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Max Gradel, Mustafa Eskihellaç.

9.RESMİ MAÇ

İki takım bugüne kadar 1'i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 9 resmi maçta karşı karşıya geldi. Fenerbahçe bu mücadelelerden 7 galibiyetle ayrılırken, Gaziantep FK ise 2 galibiyet elde etti. Sarı-lacivertli takım, sahasında oynadığı 5 maçta ise rakibini mağlup etmeyi başardı.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK!

Hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe’de, Gaziantep FK karşılaşması öncesi sakatlığı sebebiyle sezon ortasına kadar sözleşmesi dondurulan Lincoln, sakat Emre Mor ve kart cezalısı Luan Peres dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Teknik direktör İsmail Kartal’ın, son Maribor maçına göre cezalı Peres’in yerine stoperde Djiku ile başlaması beklenirken, son maçın yıldızı Szymanski de Edin Dzeko’nun arkasında forma giyecek. Konuk ekipte ise eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

FENERBAHÇE – GAZİANTEP FK CANLI İZLE LİNKİ

Fenerbahçe Gaziantep FK beIN SPORTS HD canlı izle