Fenerbahçe – Galatasaray maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. Haftası, dev derbiye sahne oluyor. Fenerbahçe ile Galatasaray, dev mücadelede kozlarını paylaşıyor. Sezonun en dikkat çeken mücadelelerinden biri olan Fenerbahçe – Galatasaray karşılaşması futbolseverler tarafından da araştırılmaya başladı. Bu maçı birçok kişi ise Fenerbahçe Galatasaray inat tv canlı izle, Fenerbahçe Galatasaray taraftarium24 canlı şifresiz trgool izle şeklinde araştırıyor.

Fenerbahçe – Galatasaray maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
08 Ocak 2023 - 14:41
Süper Lig’in heyecanı, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbi ile sürüyor. Sonucu bir hayli merak konusu olan mücadele, Türkiye’de birçok kişi tarafından da araştırılmaya başladı. Bir tarafta tecrübeli Teknik Direktör Jorge Jesus’un öğrencileri diğer tarafta ise genç yaşında Galatasaray gibi bir camianın başına geçen Teknik Direktör Okan Buruk ve talebeleri.

Fenerbahçe bu maç öncesinde lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. Bu sezon mutlaka şampiyon olmak isteyen sarı lacivertlilerde, hedef mutlak galibiyet. Galatasaray da Fenerbahçe’yi deplasmanda yenmek ve rakibi ile puan farkını açmak istiyor.

Dev derbi öncesi heyecan dorukta. Maç öncesi istatistikler ve maçın geniş ayrıntıları haberimizde. Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda naklen yayınlanacak? İşte merakla araştırılan ayrıntılar…

FENERBAHÇE – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak. Halil Umut Meler’in yöneteceği karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın yardımcı hakemleri ise Mustafa Emre Eyisoy ve Süleyman Özay olacak.

İSTATİSTİKLER
  • Galatasaray ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Fenerbahçe, ezeli rakibini Mayıs 2005-Aralık 2007 arasındaki altı karşılaşmalık süreçten bu yana üst üste 3+ derbide mağlup edemedi.
  • Fenerbahçe ile oynadığı son 15 Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Galatasaray (8B 5M), bu süreçteki iki galibiyetini de bu statta aldı.
  • Fenerbahçe'ye konuk olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Galatasaray (1M), daha önceki 32 ziyaretinde aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor (7B 22M).
  • Bu sezon evinde oynadığı dokuz Süper Lig maçının yedisini kazanan Fenerbahçe (1B 1M), 2015/16'dan (8G 2B) bu yana bir sezonun ilk 10 iç saha karşılaşmasından 8+ galibiyet çıkaramıyor.
  • Bu sezon Süper Lig'de en fazla deplasman puanı toplayan takım konumundaki Galatasaray (20; 6G 2B 1M), aynı zamanda dış sahada en fazla gole kapama yapan ekip (6).
Fenerbahçe-Galatasaray muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, Zajc, İrfan Can, King, Batshuayi

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Oliveira, Berkan, Rashica, Mertens, Kerem, Barış (Gomis)

Karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler, beIN SPORTS’tan naklen izleyebilir.