Fenerbahçe Galatasaray canlı maç izle Beinsports HD 1 bilgileri

Süper Lig’in futbol heyecanı Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbi ile sürüyor. Birçok kişi maç hakkında araştırmalara başladı. Bu maç öncesi heyecan dorukta. Ligde 35 puanı bulunan ve ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, 1 puan önde bulunan Galatasaray’ı konuk ediyor. Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe Galatasaray canlı izle Beinsports HD 1 maç linki. Fenerbahçe Galatasaray CBC Sport canlı izle.

Fenerbahçe Galatasaray canlı maç izle Beinsports HD 1 bilgileri
08 Ocak 2023 - 15:40
Spor Toto Süper Lig’in heyecanı bu hafta Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki dev derbi ile sürüyor. Heyecan ve temposu yüksek olması beklenen karşılaşmada her iki taraf da kazanmayı arzuluyor. Mücadele öncesinde maçın tüm ayrıntıları da internet ortamında sıklıkla araştırılan konulardan biri olarak göze çarpıyor.

Peki, Fenerbahçe – Galatasaray mücadelesinde maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe – Galatasaray maçını kim yönetecek? Fenerbahçe Galatasaray maçı naklen şifresiz hangi kanalda olacak?

Fenerbahçe – Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Süper Lig’in dev derbisinde Fenerbahçe ile Galatasaray, saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen mücadelenin hakemliğini ise Halil Umut Meler yapacak. Karşılaşma naklen beIN SPORTS HD 1 ekranlarından yayınlanacak.

Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’i

Altay, Osayi, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, Zajc, İrfan Can, King, Batshuayi

Galatasaray’ın muhtemel ilk 11’i

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Oliveira, Berkan, Rashica, Mertens, Kerem, Barış (Gomis)

Fenerbahçe Galatasaray inat tv canlı izle

Süper Lig’in 18. Haftasında oynanacak olan bu zorlu 90 dakikanın heyecanına ortak olmak isteyen binlerce taraftar, internet üzerinde canlı maç izleme linki araştırıyor. Ancak mücadele naklen beIN SPORTS ekranlarından izlenebilir.
Fenerbahçe Galatasaray selçuk sports justin tv taraftarium24 canlı izle
Bu maçın naklen izleneceği tek kanal beIN SPORTS’tur. Karşılaşma öncesi taraftarlar internet ortamında Fenerbahçe – Galatasaray trgool jestyayın kralbozguncu canlı izle. Fenerbahçe Galatasaray taraftarium24 canlı izle selçuk sports şifresiz izle gibi araştırmalar yapıyor. Maçı canlı olarak beIN SPORTS’tan takip etmeniz mümkün.
Fenerbahçe Galatasaray taraftarium24 selçuk sports canlı izle
  • Bu sezon evinde oynadığı dokuz Süper Lig maçının yedisini kazanan Fenerbahçe (1B 1M), 2015/16'dan (8G 2B) bu yana bir sezonun ilk 10 iç saha karşılaşmasından 8+ galibiyet çıkaramıyor.
  • Bu sezon Süper Lig'de en fazla deplasman puanı toplayan takım konumundaki Galatasaray (20; 6G 2B 1M), aynı zamanda dış sahada en fazla gole kapama yapan ekip (6).
  • Son altı Süper Lig maçını kazanan Galatasaray, bu sezon üst üste altı galibiyet alan ilk takım oldu. Sarı-kırmızılı ekibi çalıştıran Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde daha uzun bir galibiyet serisi yaşamadı.