Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçı şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig'de heyecan, milli ara sonrasında devam ediyor. Milli ara öncesinde haftayı lider kapatan Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderlik koltuğunda olan Galatasaray'dan liderliği yeniden almak istiyor. Fenerbahçe ligin 13. haftasında Karagümrük ile karşılaşıyor. Bu maçı canlı izlemek isteyenler de internette Fenerbahçe Karagümrük justin tv izle Fenerbahçe Karagümrük selçuk sports izle Fenerbahçe Karagümrük inat tv izle Fenerbahçe Karagümrük taraftarium24 izle Fenerbahçe Karagümrük kaçak korsan yayın izle gibi araştırmalar yapıyor.

Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçı şifresiz hangi kanalda?
26 Kasım 2023 - 18:04
Trendyol Süper Lig'de büyük bir heyecan yaşanıyor. Fenerbahçe ile VavaCars Fatih Karagümrük, kritik bir mücadele için sahaya çıkacak. Maçın detayları merakla bekleniyor ve sporseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - VavaCars Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

FENERBAHÇE - VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fenerbahçe - VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşması, 26 Kasım Pazar günü saat 19:00'da gerçekleşecek. Bu heyecan dolu mücadeleyi beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE İLE FATİH KARAGÜMRÜK'ÜN RANDEVUSU:

Fenerbahçe ile Karagümrük, Süper Lig tarihinde bugüne kadar toplam 14 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda sarı-lacivertli ekip 9 kez galip gelirken, kırmızı-siyahlılar sadece bir kez kazandı. 4 karşılaşma ise berabere tamamlandı. Fenerbahçe, rakibine karşı son 64 yıldır mağlup olmamakla övünüyor. Bu rekabette Fenerbahçe'nin attığı gol sayısı 24 iken, Karagümrük ise 14 kez fileleri havalandırdı.

Geçtiğimiz sezon Kadıköy'de oynanan ve ev sahibi lehine 5-4 sona eren mücadele, rekabet tarihindeki en gollü maç olarak kayıtlara geçti. Aynı sezonun ikinci yarısında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçı da Fenerbahçe 2-1'lik skorla kazandı.

İÇ SAHA PERFORMANSI:

Fenerbahçe, bu sezon ligde evinde oynadığı 6 maça çıktı. İlk 5 maçı galibiyetle tamamlayan sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşılaşmasında sezonun ilk yenilgisini aldı. Kanarya, iç sahada 6 maçta rakip fileleri 20 kez havalandırdı. Aynı zamanda UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde evinde oynadığı 5 maçı da kazandı.

LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI:

Sezona 10 maçlık galibiyet serisiyle başlayan Fenerbahçe, geride kalan 12 haftanın 11'inde rakip fileleri havalandırmayı başardı. Takımın hücum performansı istatistiklere de yansıdı; sarı-lacivertliler, rakip filelere 31 gol attı. Edin Dzeko, 10 golle takımını sırtlayarak, aynı zamanda Süper Lig'in gol krallığı listesinde Mauro Icardi ve Mame Thiam ile zirvede yer alıyor.

BRİGHT OSAYI-SAMUEL CEZALI:

Adana Demirspor maçında sarı kart gören Bright Osayi-Samuel, bu sezonki 4. sarı kartını aldı ve cezalı duruma düştü. Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

ARDA KARDEŞLER DÜDÜK ÇALACAK:

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük arasındaki mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Fenerbahçe - Fatih Karagümrük canlı izle