Fenerbahçe Dinamo Kiev taraftarium24 selçuksports mekan tv izle

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sahneye çıkan Fenerbahçe, Polonya’da Dinamo Kiev ile karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertli temsilcimizin bu mücadelesini canlı izlemek isteyen futbolseverler, Fenerbahçe Dinamo Kiev Beinsports kaçak korsan yayın kralbozguncu naklen FB Dynamo Kiev bedava şifresiz jestyayın inat tv donmadan ücretsiz D Smart taraftartv iptv EXXEN Spor canlı maç izle şeklinde araştırma yapıyor.

Fenerbahçe Dinamo Kiev taraftarium24 selçuksports mekan tv izle
20 Temmuz 2022 - 15:54
Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmaya hak kazanmıştı. Sarı lacivertli ekip geçen sezon biter bitmez hazırlıklarına başladı. İlk olarak teknik direktör değişikliğine giden temsilcimiz, İsmail Kartal’ın yerine Jorge Jesus’u getirmişti. Hemen ardından kampa giren Fenerbahçe, çalışmalarına hızlı şekilde başladı.

İstanbul’da tamamlanan çalışmalara, Avusturya kampında devam eden sarı lacivertli ekip, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Sezona hızlı ve başarılı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe’de ilk hedef ise önündeki Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nu geçmek.

Bu turda Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımı ile eşleşen Fenerbahçe, ilk maçına bu akşam çıkıyor. Sarı lacivertli ekip, Polonya’da oynanacak olan mücadele için geçtiğimiz gün Lodz kentine hareket etmişti. Sarı lacivertliler, buradaki çalışmalarını da tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Dinamo Kiev – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu mücadelesinde Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki maç saat 21.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Stadion Miejski’de İsveçli hakem Nyberg yönetecek ve maç naklen beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

Dinamo Kiev: Bushchan, Karavayev, Dubinchak, Zabarnyi, Tymchyk, Sydorchuk, Shaparenko, Tsyhankov, Harmash, Verbic, Supryaha

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Zajc, Lincoln, İrfan Can, Bruma, Valencia

İstatistikler

Dinamo Kiev'in Avrupa kupaları tarihinde mağlup olmadığı takımlar arasında Fenerbahçe'den daha fazla karşılaştığı bir takım bulunmuyor (2G 2B). Ukrayna temsilcisi, bu süreçte sarı-lacivertli ekibi konuk ettiği iki karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Fenerbahçe'nin Avrupa kupaları tarihinde mağlup edemediği takımlar arasında Dinamo Kiev'den (2B 2M) daha fazla karşılaştığı tek rakibi Arsenal (2B 4M).

Türk takımlarını konuk ettiği 10 Avrupa kupası maçının sekizini kazanan Dinamo Kiev (1G 1B), bu karşılaşmalarda 21 gol sevinci yaşadı ve sekiz gole kapama yaptı. Son beş karşılaşmadan galip ayrılan Ukrayna ekibinin tek mağlubiyeti, 2004/05 Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Trabzonspor'a karşıydı (1-2).

Dinamo Kiev – Fenerbahçe canlı izle

Fenerbahçe’nin bu dev mücadelesini canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler, internette yoğun bir şekilde araştırmalarını sürdürüyor. Dinamo Kiev – Fenerbahçe mücadelesi canlı olarak beINSPORTS ekranlarından yayınlanıyor. Maçı canlı izlemek için bu yayıncı kuruluşun resmi kanallarından Dinamo Kiev – Fenerbahçe maçını canlı olarak takip edebilirsiniz.