Fenerbahçe'de Lucas Moura sesleri!

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında ezeli rakibi Galatasaray’a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, gözünü transfere dikti. Ara transfer döneminde Adana Demirspor’dan Samet Akaydın’ı transfer eden Fenerbahçe’nin hücuma futbolcu takviyesi yapması bekleniyor. Sarı lacivertli renklere gönül veren taraftarlar ise Fenerbahçe’nin Lucas Moura’yı transfer etmesini istiyor. Lucas Moura kimdir, kaç yaşında, hangi mevkilerde oynuyor? İşte detaylar…

Fenerbahçe'de Lucas Moura sesleri!
15 Ocak 2023 - 00:32
Spor Toto Süper Lig’in 2022-2023 sezona fırtına gibi başlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde de grubundan lider olarak çıkmıştı. Teknik Direktör Jorge Jesus’u göreve getiren Sarı Kanarya, sezon başında şampiyonluğun en büyük favorisi olarak görülse de Dünya Kupası arasının ardından gelen düşüş, Fenerbahçeli taraftarları da bir hayli üzdü.
Fenerbahçe son olarak ligin 18. haftasında kendi evinde Galatasaray’ı konuk etmiş ve sarı lacivertliler mücadeleden 3-0’lık yenilgi ile ayrılmıştı. Gelen bu mağlubiyetin ardından sarı kanarya, Galatasaray’ın gerisine düşse de Fenerbahçeli taraftarlar takımlarından emin ve bu sezon şampiyonluğa inanıyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI!

Fenerbahçe ligin ara transfer dönemine hızlı giren takımlarından biri oldu. Savunma bölgesine takviye yapan sarı kanarya, Adana Demirspor’da forma giyen ve başarılı bir sezon geçiren Samet Akaydın’ı kadrosuna kattı. Samet Akaydın’ın gelişi, Fenerbahçe’nin savunmadaki alternatifsizliğe bir nebze katkıda bulundu.

LUCAS MOURA SESLERİ

Fenerbahçe’ye gönül veren sarı lacivertli taraftarlar da transfer çalışmalarını yakından takip ediyor. Bir dönem yine Fenerbahçe ile adı anılan ve şu an Tottenham’da forma giyen Brezilyalı futbolcu Lucas Moura, Fenerbahçeli taraftarların merakla beklediği isimlerin başında geliyor.

Sarı lacivertli futbol severler, Moura’nın transfer edilmesi için sosyal medyada kampanya başlattı. Birçok kişi, Brezilyalı yıldız oyuncu Lucas Moura’nın takım kadrosuna kazandırılması için Twitter’da paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Sezon sonunda Tottenham ile sözleşmesi sona erecek Lucas Moura, İngiliz deviyle yeni mukavele imzalamayacak. Sarı-lacivertliler bu gelişme üzerine yönetime çağrıda bulunup, kanatlardaki eksikliğe dikkat çekerek Brezilyalı yıldızın takıma kazandırılmasını istedi.

"LUCAS MOURA, FENER'E"

Sosyal medyada organize olan Fenerbahçe taraftarı, "Lucas Moura Fener'e" etikitini yaptıkları paylaşımlarla gündemin zirvesine yerleştirdi. Sarı-lacivertli renklere gönül verenler, Brezilyalı yıldızın transfer edilmesi için Başkan Ali Koç'a yoğun baskı yapıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum