Fenerbahçe'de Enner Valencia tehlikesi!

Süper Lig'de bu sezon attığı gollerle Fenerbahçe'yi sırtlayan Enner Valencia, hakkında çarpıcı iddialar ortaya çıktı. Buna göre Fenerbahçe Valencia'yı kaybedebilir!

Fenerbahçe'de Enner Valencia tehlikesi!
20 Şubat 2023 - 11:11
Fenerbahçe'nin bu sezon yıldızı en çok parlayan ve attığı gollerle de gol krallığında ilk sırada yer alan golcüsü Enner Valencia hakkında olay iddialar ortaya atıldı. Sarı-Lacivertliler, golcü futbolcuyu kaybedebilir! İşte haberin ayrıntıları...

İNTERNACİONAL DEVREYE GİRDİ!

Brezilya basınında yer alan haberlere göre; İnternacional, bu sezon attığı gollerle Fenerbahçe'yi sırtlayan Enner Valencia'yı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Eğer Ekvadorlu futbolcunun sözleşmesi uzatılmaz ve Valencia, İnternacional ile anlaşırsa, sezon sonunda bedelsiz olarak yuvadan uçacak.

Bu sezon attığı gollerle Fenerbahçe'yi sırtlayan Enner Valencia için sürpriz bir talip çıktı. Brezilya basınında yer alan haberlere göre; İnternacional, 33 yaşındaki forveti kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Brezilya kulübünün, Valencia ile temas kurduğu ve oyuncuya sezon sonunda imza attırmak için büyük çaba harcadığı aktarıldı.

TEHLİKE KAPIDA

Sözleşmesi haziran ayında bitecek olan tecrübeli futbolcu ise F.Bahçe ile kontrat uzatma konusunda pazarlık halinde. Eğer Ekvadorlu futbolcunun sözleşmesi uzatılmaz ve Valencia, İnternacional ile anlaşırsa, sezon sonunda bedelsiz olarak yuvadan uçacak.

MAOR YASHILIRMAK SINIFI GEÇEMEDİ

Fenerbahçe, İsrail'in Ashdod takımında forma giyen Maor Yashilirmak'ı, A Takım için deneme idmanlarına almıştı. Ancak bir süredir Sarı-Lacivertliler'le birlikte çalışmalarını sürdüren Yashilirmak'ın sınıfı geçemediği öğrenildi. 18 yaşındaki Türk asıllı İsrailli stoperin, performansının yeterli bulunmamasının ardından dün ülkesine döndüğü bildirildi.

İLK HEDEF AUBAMEYANG

Fenerbahçe, transfer planlamasında rotayı yıldızlara çevirmiş durumda... Sarı-Lacivertliler'in öncelikli hedefi, İngiliz temsilcisi Chelsea'den Aubameyang. Ancak alternatif isimlerle ilgili de mesai sürüyor. Gabonlu yıldız konusunda olumsuz bir gelişme yaşanırsa, Manchester United'dan Anthony Martial ve Tottenham’dan Moura için temaslar sıklaşacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum