Fenerbahçe Çaykur Rizespor canlı maç izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasındaki karşılaşma ile sürüyor. 7'de 7 yapmak isteyen sarı lacivertli ekip, kendi taraftarı önünde bu maçtan 3 puanla çıkmayı hedefliyor. Fenerbahçe - Çaykur Rizespor inat tv canlı izle Fenerbahçe Çaykur Rizespor taraftarium24 izle Fenerbahçe Çaykur Rizespor selçuksports canlı izle.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor canlı maç izle
01 Ekim 2023 - 14:57
Trendyol Süper Lig'de müthiş heyecan devam ediyor. 7. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabaka futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor ve internet arama motorlarında sıkça araştırılıyor. İşte Fenerbahçe - Rizespor maçıyla ilgili tüm detaylar:

FENERBAHÇE - RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fenerbahçe - Rizespor maçı, 1 Ekim Pazar günü saat 16:00'da beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE İLE ÇAYKUR RİZESPOR 43. RANDEVUDA

Bir yıl aranın ardından Süper Lig'e geri dönen Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde şimdiye kadar 42 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda sarı-lacivertliler 27 kez galip gelirken, mavi-yeşilliler 7 kez kazandı. 8 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Rekabette Fenerbahçe, rakip filelere 89 gol atarken, Rizespor ise 40 kez gol sevinci yaşadı. İki takım geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda karşı karşıya geldi ve Fenerbahçe, 2-1'lik skorla turu geçen taraf oldu. Süper Lig'deki son karşılaşma ise Nisan 2022'de Rize'de oynandı ve sarı-lacivertliler rakiplerini 6-0'lık farklı bir skorla mağlup etti.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 21 kez İstanbul'da ağırladı. Sarı-lacivertli ekip, bu maçlarda 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu süreçte Fenerbahçe, 45 gol atarken, kalesinde 16 gol gördü.

FARKLI GALİBİYETLER

Fenerbahçe, Rizespor karşısında en farklı galibiyetlerini 1986-1987 ve 2021-2022 sezonlarında 6-0'lık skorlarla elde etti. Sarı-lacivertliler ayrıca, bu rekabette rakibini iki kez 5-1, bir kez de 5-0'lık skorlarla mağlup etti. Rizespor ise, bu dönemdeki en farklı galibiyetini 2018-2019 sezonunda 3-0'lık bir skorla aldı.

BİR MAÇ TEKRAR EDİLDİ

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında 2003-2004 sezonunda İstanbul'da oynanan bir müsabaka, kural hatası nedeniyle tekrar edildi. İlk maç 8 Kasım 2003 tarihinde 1-1 berabere sonuçlandı, ancak hakem Ali Aydın'ın, 86. dakikada ikinci sarı kartı göstermesi gereken Çaykur Rizesporlu futbolcu Victoria'ya kırmızı kartı çıkartmayarak bir kural hatası meydana geldi. Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu, karşılaşmanın tekrar edilmesine karar verdi ve 18 Ocak 2004'te oynanan tekrar maçını Fenerbahçe, 4-1'lik bir skorla kazandı.

13 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Fenerbahçe, bu sezon hem UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde hem de Süper Lig'de oynadığı 13 maçtan galip ayrıldı. Konferans Ligi elemelerinde 6 maçta yer alan Kanarya, grup aşamasında da yer aldı. İsmail Kartal'ın öğrencileri, Süper Lig'de de 6 maç oynarken, bu süreçteki tüm karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayarak 13 maçlık bir galibiyet serisi elde etti.

SÜPER LİG'E 6'DA 6 YAPARAK BAŞLADI

Fenerbahçe, Süper Lig'e bu sezon 6'da 6 yaparak başladı. Sarı-lacivertliler, bu serüvende Gaziantep FK, Samsunspor ve MKE Ankaragücü gibi rakipleri de mağlup ederek lige muhteşem bir başlangıç yaptı. İç sahada Antalyaspor'u, deplasmanda ise Alanyaspor'u mağlup eden Kanarya, son olarak Başakşehir'i de geride bıraktı. Fenerbahçe, 14 yıl sonra ligde böyle bir başlangıca imza atmış oldu.

İSMAİL KARTAL İLE İLHAN PALUT 2. KEZ KARŞI KARŞIYA

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig'de ikinci kez karşı karşıya gelecekler. İki teknik adamın ilk karşılaşması 2021-2022 sezonunda Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe - Konyaspor maçıydı ve sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik bir galibiyetle ayrılmıştı.

CİHAN AYDIN DÜDÜK ÇALACAK

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasındaki maçı hakem Cihan Aydın yönetecek. Yardımcı hakemler Hakan Yemişken ve Deniz Caner Özaral olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

Fenerbahçe - Ç. Rizespor canlı izle