Fenerbahce canli maci izle HD

Fenerbahce Konyaspor canli maci izle HD.

Fenerbahce canli maci izle HD
29 Ağustos 2022 - 19:57
Fenerbahçe , Austria Wien ile oynadığı rövanşı 4-1 kazandı ve Avrupa Ligi’nde adını gruplara yazdırdı. Jorge Jesus, haftada iki maç oynayan takımında bol bol rotasyon yapsa da sahadaki oyun değişmiyor, Fenerbahçe farklı galibiyetlere devam ediyor. Kanarya, son 4 resmi mücadelede toplam 16 gol atarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Sezonun henüz başı olmasına, yeni sisteme geçilmesine ve bol rotasyona rağmen Jorge Jesus’un ekibi formunun zirvesine yaklaştı. Joao Pedro’nun oynayacak duruma gelmesi, İrfan Can ve Mert Hakan’ın sakatlıktan müthiş dönmesi Sarı Lacivertliler’in kadro derinliğini ve kalitesini daha da artıracak.

Konyaspor, stadındaki zemin çalışmaları nedeniyle Fenerbahçe’yi Eskişehir’de ağırlıyor. Geçen sezonun flaş takımı olan Yeşil-Beyazlılar, yeni sezona iyi başlayamadı.

Konferans Ligi’ne vaduz karşısında havlu atılması moralleri bozdu. Ligde ise 0-0’lık Ankaragücü ve Başakşehir beraberlikleri sonrası İstanbulspor karşısında 4-0 kazanarak ilk galibiyete ulaştılar. İlhan Palut’un ekibi, formda rakibini de devirip hem galibiyet serisi başlatmak hem de sezona yapılan sıkıntılı girişin ardından vites artırmak istiyor.

Fenerbahçe'de Enner Valencia, 22. dakikada direkt kırmızı kart gördü. Hakem Arda Kardeşler, VAR hakemi Koray Gencerler ile görüştü. Enner Valenca'nın kırmızı kartı geçerli. Konyaspor'dan Adil de sarı kart gördü.

Konyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Konya Büyükşehir Stadyumu'nun zeminindeki yenileme çalışması nedeniyle Eskişehir'de oynanan Konyaspor-Fenerbahçe maçını Arda Kardeşler yönetiyor. Bu akşam saat 19.15'te başlayan ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanıyor. 

Konyaspor-Fenerbahçe 11'ler:

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Rahmanovic, Muric, Bytyqi, Muhammet.

Fenerbahçe: Altay, Lemos, Peres, Szalai, Arao, Zajc, Emre Mor, Ferdi, Rossi, Lincoln, Valencia