Fenerbahce canli mac izle

Fenerbahçe ile Rayo Vallecano hazırlık maçında karşılaşıyor. Fenerbahce canli mac izle. FB canli macini izle HD.

Fenerbahce canli mac izle
29 Kasım 2022 - 21:13
Fenerbahçe Vallecano maçı canlı yayını için heyecan başladı. Fenerbahçe Vallecano maçı ile iki ekip hazırlık mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen ara nedeniyle takımlar bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Sporseverler Fenerbahçe Vallecano hazırlık maçını bu akşam naklen izleyebilecekler. Peki Fenerbahçe Vallecano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Vallecano maçının canlı yayın bilgileri.

Fenerbahçe Kulübünden maç öncesinde bilet açıklaması geldi. Yapılan açıklamada;
"Katar’da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada yaptığı iznin ardından çalışmalarına başlayan Futbol A Takımımız, taraftarlarımızla buluşuyor. Fenerbahçemiz, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilecek dostluk turnuvası kapsamında LaLiga ekiplerinden Rayo Vallecano ile karşılaşıyor. 30 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmanın bilet satışı sürüyor. Takımımıza destek olmak için tüm taraftarlarımızı tribünlerimize bekliyoruz." denildi.

Süper Lig'de 2022-2023 sezonu Dünya Kupası arasına lider olarak giren Fenerbahçe, söz konusu arada hazırlık maçlarıyla formunu korumaya çalışacak.

Sarı lacivertliler, aradaki ilk hazırlık maçında Rayo Vallecano ile karşılaşacak. İşte, Fenerbahçe Rayo Vallecano maçıyla ilgili bilgiler...

FENERBAHÇE RAYO VALLECANO HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Rayo Vallecano hazırlık maçı 30 Kasım Çarşamba günü saat 20:00'da oynanacak.

FENERBAHÇE RAYO VALLECANO HAZIRLIK MAÇI HANGİ KANALDA

Fenerbahçe Rayo Vallecano maçı Spor Smart'tan canlı yayınlanacak.
 

Fenerbahçe, Rayo Vallecano maçının ardından 3 Aralık 2022 Salı günü saat 19:00'dA bu kez Villareal ile karşılaşacak.