Fenerbahçe Barcelona'nın kapısını çaldı

Spor Toto Süper Lig’de transfer sezonunun başlaması ile birlikte kulüpler de harekete geçti. Son yıllarda yaptığı genç oyuncu transferleri ile dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, bu kez de İspanyol devi Barcelona’nın kapısını çaldı. Sarı lacivertli kulüp, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe Barcelona'nın kapısını çaldı
29 Ocak 2023 - 12:56
Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren ve şampiyonluk adına kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Barcelona’dan Emre Demir’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, İspanyol deviyle anlaşmaya vardı.

İstanbul'a davet edildi

Vole'nin haberine göre; Fenerbahçe ve Barcelona Emre Demir transferi için anlaşmaya vardı. Emre Demir sağlık kontrolleri için İstanbul’a davet edildi.

Oyuncu tarafıyla sözleşme şartlarını konuşacak olan Fenerbahçe anlaşılması halinde futbolcuyu bonservisiyle transfer edecek.



2 milyon euro karşılığında transfer olmuştu

Sezon başında 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan genç futbolcu A takımda forma şansı bulamayan Emre, bu sezon Barcelona'nın B takımında 24 dakika süre aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum