Fenerbahçe Austria Wien taraftarium24 Exxen spor Selçuk Sport canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, grup müsabakalarında kalma mücadelesini Austria Wien'e karşı veriyor. Sarı lacivertli ekibin bu maçını canlı izlemek isteyenler internette Fenerbahçe Avusturya Wien naklen maç yayını HD kaçak korsan donmadan kralbozguncu Selçuk Sports taraftarium24 ücretsiz mekan TV inat box TV şifresiz CBC Sport Exxen maç yayını izle şeklinde araştırıyor..

Fenerbahçe Austria Wien taraftarium24 Exxen spor Selçuk Sport canlı maç izle
25 Ağustos 2022 - 19:23
Bu sezon farklı bir yapılanmaya giden ve Süper Lig'de 3. hafta Adana Demirspor'u yenerek lider olan Fenerbahçe, bu kez Avrupa ligine odaklandı. Temsilcimiz, Play-Off Turu rövanşında Avusturya Wien takımı ile karşılaşıyor. Sarı lacivertli ekip, ilk maçta rakibini deplasmanda 2-0 gibi avantajlı bir skorla geçmişti. Bu kez İstanbul'da oynanacak olan maçta Fenerbahçe avantajlı bulunuyor.

Jorge Jesus yönetiminde oynadığı futbolla adından söz ettiren Fenerbahçe'ye Avusturya temsilcisi karşısında beraberlik ya da tek gollü yenilgi dahi yetiyor. Fenerbahçe bu karşılaşmada da galip gelmek ve adını gruplara yazdırmak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçının başlamasına kısa bir zaman kaldı. Mücadele için heyecan dorukta. Temsilcimizin bu zorlu 90 dakikalık sınavına ortak olmak isteyen futbolseverler de internette araştırmalarına başladı. İşte büyük heyecanla beklenen Fenerbahçe - Austria Wien mücadelesinin detayları.

Fenerbahçe-Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


UEFA Avrupa liginde gruplara kalma mücadelesi olan Fenerbahçe – Austria Wien karşılaşması saat 20.00’da başlayacak. Ülker Stadyumu’ndaki müsabakada İspanya Futbol Federasyonu hakemlerinden Gil Manzano düdük çalacak. Karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini ise Diego Barbero ve Angel Rodriguez yapacak. Dev maç naklen EXXEN ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

Fenerbahçe-Austria Wien muhtemel 11’ler:

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Henrique, Szalai, Ferdi, Crespo, Zajc, Lincoln, Emre, King, Valencia


Austria Wien: Früchtl, Mühl, Ranftl, Handl, Martins, Koumetio, Holland, Fischer, Gruber, Braunöder, Fitz

8 resmi maçta 27 oyuncu

Yaptığı her açıklamada, 3 günde 1 oynanan maçlara ve yoğun tempoya vurgu yapan Jorge Jesus, daha sezonun başı olmasına rağmen 8 resmi maçta tam 27 oyuncuya forma şansı verdi. Sezon başında takımdan gönderilmesi beklenilen Lemos’a dahi 3 maçta ilk 11’de şans veren tecrübeli teknik adamın bu süreçte vazgeçemediği tek isim Macar savunmacı Attila Szalai oldu. 8 resmi maçın tamamında ilk 11’de başlayan Macar oyuncuyu 8 maçta forma giyen ve 6 tanesinde ilk 11’de şans bulan Diego Rossi takip etti.

İyileşenler şans bekliyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’u bu süreçte tatlı bir sıkıntı bekliyor. Sezon başında Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci, Joao Pedro gibi isimleri sakatlıklarından dolayı az kullanan ya da kullanamayan tecrübeli teknik adam, bu oyuncular arasından 3 tanesinin takıma dönmesiyle elindeki alternatifleri de çoğalttı. Sakatlıklarını atlatan Mert Hakan, İrfan Can ve Pedro da artık Jesus’un önemli alternatifleri durumunda olacak.