Fenerbahçe Antalyaspor maçı inat tv şifresiz canlı izle

Süper Lig’de heyecan, 5. hafta müsabakaları ile sürüyor. Fenerbahçe bu hafta kendi evinde Antalyaspor ile karşılaşıyor. Sarı lacivertliler, mücadeleden galibiyetle ayrılarak 4’te 4 yapmak istiyor. Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşma için heyecan da dorukta. Futbolseverler bu maçı internette Fenerbahçe Antalyaspor maçı şifresiz izle Fenerbahçe Antalyaspor donmadan izle Fenerbahçe Antalyaspor bedava izle FB Antalya maçı justin tv canlı izle Fenerbahçe Antalyaspor taraftarium24 izle Fenerbahçe Antalyaspor selçuk sports izle şeklinde araştırıyor.

Fenerbahçe Antalyaspor maçı inat tv şifresiz canlı izle
17 Eylül 2023 - 15:45
Milli araya lider giren Fenerbahçe de bugün Süper Lig'e dönüyor... Ezeli rakibi Galatasaray'ın, Samsunspor'u yenmesiyle maç eksiği nedeniyle zirveyi Sarı-Kırmızılılar'a kaptıran Kanarya bugün Antalyaspor'u devirerek yeniden liderliği almanın hesaplarını yapıyor. Bu sezon resmi maçlarda yenilgi yüzü görmeyen İsmail Kartal'ın öğrencileri, yıldızlarla dolu kadrosuyla sadece galibiyet düşünüyor.

Bu sezon galibiyete hasret kalan Nuri Şahin'li Antalyaspor ilk 4 haftada 1 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Akdeniz ekibi de kötü gidişata 'dur' demek ve şeytanın bacağını kırmak için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 17.00'de başlayacak. Halil Umut Meler'in yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe-Antalyaspor muhtemel 11'leri:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Becao, Ferdi, Mert Hakan, Fred, Szymanki, İrfan Can, Tadic, Dzeko.

Antalyaspor: Leite, Bünyamin, Veysel, Ömer, Güray, Ufuk, Bytyqi, Van de Streek, Saric, Larsson, Buksa.

İSTATİSTİKLER

2023/24 sezonunda oynadığı dört maçı da kazanamayan Antalyaspor (3B 1M), Süper Lig tarihinde ilk beş karşılaşmayı galibiyet alamadan geçtiği yedi sezonun altısında beşinci hafta mücadelesinden puansız ayrıldı.

İstanbul takımlarıyla Süper Lig'de oynadığı son dokuz maçlık süreçte aynı sonucu üst üste iki kez almayan Antalyaspor (2G 3B 4M), son karşılaşmada Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Bu sezon Süper Lig'de isabetli paslarının en büyük bölümünü hücum bölgesinde yapan takım olan Fenerbahçe (%29.7), Opta'nın detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana bir sezonda en yüksek yüzdeye ulaşan ekip oldu.

Fenerbahçe orta sahası Miha Zajc'ın Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Antalyaspor (4). Sloven oyuncu bu rekabetteki son üç golünü maçların 89'uncu dakikasından sonra kaydetti.

FENERBAHÇE - ANTALYASPOR CANLI İZLE