Fenerbahçe Antalyaspor maçı şifresiz hangi kanalda canlı FB Antalya?

Süper Lig’de 36. hafta maçları oynanıyor. Bu hafta Fenerbahçe de kendi evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Mücadele öncesinde heyecan ise dorukta. Birçok futbolsever de bu mücadelenin ayrıntılarını internet üzerinde araştırmaya başladı. Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar…

Fenerbahçe Antalyaspor maçı şifresiz hangi kanalda canlı FB Antalya?
30 Mayıs 2023 - 15:20
Şampiyonluk düğümünün çözüleceği kritik hafta! Bir tarafta deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşan Galatasaray, diğer tarafta Ülker Stadyumu’nda Antalyaspor’u konuk eden Fenerbahçe var. Her iki takım da galip gelerek hanesine 3 puan yazdırmanın hesaplarını yapıyor.

Ancak Fenerbahçe’ye şampiyonluk için sadece galibiyet de yetmiyor. Sarı lacivertli ekip, rakibi Galatasaray’ın puan kaybetmesini bekliyor. Ankaragücü deplasmanında galibiyet arayan Galatasaray, mücadeleden 3 puanla ayrılması halinde şampiyonluğunu bu akşam ilan ediyor.

Fenerbahçe Antalyaspor karşılaşmasının başlaması ile birlikte, birçok futbolsever de bu iki maça odaklanmış durumda. Fenerbahçeli taraftarlar ise takımlarının maçını internet üzerinde araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte mücadelenin detayları!

Fenerbahçe-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Antalyaspor maçı beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak. Bu zorlu 90 dakikayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Fenerbahçe-Antalyaspor muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Luan Peres, Arao, Zajc, Arda Güler, İrfan Can Kahveci, Valencia, Batshuayi

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Veysel, Emrecan, Cemali, Erdal, Fernando, Ndao, Fredy, Larsson, Haji Wright

Golcüler çok formda

Fenerbahçe son haftalarda zaman zaman savunmada aksıyor. Ancak Jorge Jesus’un Antalya maçı öncesi elini en çok güçlendiren konu, forvetlerin formda olması. Michy Batshuayi, sakatlığını atlattıktan sonra sahalara müthiş bir dönüş yaptı.

Belçikalı yıldız, Giresun ve Trabzon ağlarını sarstıktan sonra kupadaki Sivas mücadelesinde 1 gol 1 asistle oynayarak göz doldurdu. Fenerbahçe’nin bu sezonki gol makinesi olan Enner Valencia ise Trabzonspor karşısında fileleri havalandırarak ligde 28 gole ulaşmıştı.

Ekvadorlu forvet böylece Fenerbahçe formasıyla bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanını Alex ile paylaştı. Valencia, Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Süper Lig baz alındığında ise 36 gollü Erling Haaland (Manchester City) ve 30 gollü Harry Kane’in (Tottenham) ardından 3. sırada. Tecrübeli oyuncu, Antalya ve Galatasaray mücadelelerinde Kane’i geçme şansına sahip.