Fenerbahce Alanyaspor canli izle

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe Alanyaspor'u konuk ediyor. Fenerbahce Alanyaspor canli mac izle. Fenerbahce macini canli izle. FB canli maci izle HD.

Fenerbahce Alanyaspor canli izle
18 Eylül 2022 - 18:49
Kayserispor galibiyetinin ardından Süper Lig 6. haftayı BAY geçen Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında da aynı galibiyeti elde etmeyi hedefliyor. Kadıköy'de oynanacak olan maça taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Peki, Fenerbahçe Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı yayın bilgileri...

Süper Lig 7. haftaya girerken Fenerbahçe Alanyaspor maçı futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. 6. haftayı BAY geçen Fenerbahçe Alanyaspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Alanyaspor ise Ankaragücü galibiyetinin ardından aynı başarıyı Fenerbahçe'de de göstermek istiyor. Peki, Fenerbahçe Alanyaspor Maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı yayın bilgileri...

FENERBAHÇE ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kadıköy Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Fenerbahçe- Alanyaspor maçı 18 Eylül akşamı saat 20:00'da oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Maçı Hüseyin Göçek yönetecek.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Rennes ile oynadığı mücadelede sakatlık geçiren Luan Peres, Süper Lig’de bu akşam oynanacak olan Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe-Alanyaspor muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Henrique, Szalai, Ferdi, Crespo, Arao, Zajc, King, Pedro, Valencia

Alanyaspor: Runarsson, Pereira, Furkan, Balkovec, Fatih, Leroy Fer, Umut, Oğuz, Efkan, Ferhat, Eduardo

Jorge Jesus'tan rotasyon

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Alanyaspor karşısında da bu sezon sıklıkla yaptığı rotasyon planını uygulayacak. 2-2 biten Rennes deplasmanında, ligdeki Kayserispor maçında sahaya çıkan 11'den 7 oyuncuyu değiştiren Jesus'un, bu kez de geçtiğimiz Perşembe günü oynanan Fransa'daki maçın aksine 4 farklı ismi sahaya süreceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Fransız ekibi karşısında süre almayan ya da sonradan oyuna dahil olanlardan Willian Arao, MiguelCrespo, Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia'nın, Alanyaspor mücadelesinde 11'de yer alacakları bildirildi.