Fenerbahçe Adana Demirspor canlı taraftarium24 selçuk sports maç izle

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftası Fenerbahçe – Adana Demirspor karşılaşması ile kapanıyor. Heyecanı ve temposu yüksek olması beklenen karşılaşma futbolseverler tarafında da araştırılıyor. Futbolseverler internette Fenerbahçe Adana Demirspor kaçak maç yayını korsan kralbozguncu jestyayın FB bedava justin tv ücretsiz donmadan jojobet tv naklen inat box justin tv selçuksports taraftarium24 Beinsports mekan tv canlı şifresiz maç izle şeklinde araştırma yapıyor.

Fenerbahçe Adana Demirspor canlı taraftarium24 selçuk sports maç izle
22 Ağustos 2022 - 21:00
Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Bu hafta nefes kesen bir karşılaşma izleyicilerin karşısına çıkıyor. Uzun süredir şampiyonluk hasreti yaşayan Fenerbahçe, bu sezonun güçlü ekiplerinden Adana Demirspor’u ligin 3. haftasında Ülker Stadyumu’nda konuk ediyor. Sarı lacivertli ekip, mücadeleden mutlaka galibiyetle ayrılmak ve liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Adana Demirspor bu sezon ilk iki maçında Giresunspor ve Sivasspor ile karşılaşmıştı. Akdeniz temsilcisi her iki mücadeleden de galibiyetle ayrılmasını bildi. Mavi şimşekler iki haftada topladığı 6 puan ile ligin 4. sırasında yer alıyor.

Fenerbahçe ise ilk hafta Ümraniyespor ile karşılaşmış ve bu maçtan şok bir sonuç alarak 3-3 berabere ayrılmıştı. Sarı kanarya ikinci maçında ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşmış ve maçtan 6-0 gibi farklı bir skorla ayrılmıştı. Kanaryanın bu mücadelesinde genç yıldız Arda Güler, attığı 2 şık golle de maça damga vurmuştu.

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ülker Stadı'nda saat 21.45'de başlayacük mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Fenerbahçe - Adana Demirspor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Samuel, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, Emre, Lincoln, Rossi, Valencia

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Samet, Rakitskyi, Rodrigues, Gökhan, Ndiaye, Akintola, Belhanda, Onyekuru, Assombalonga

Arda özel izinli! 4 oyuncu sakat

Sarı-Lacivertliler, sezon henüz yeni başlamasına rağmen sakatlıktan çok çekti. Fenerbahçe'de şu anda Serdar Aziz ve Bruma takımdan ayrı. Nazım Sangare ise uzun süredir sakat. Kanarya'da Mergim Berisha'nın durumu ise belirsizliğini koruyor. Sarı- Lacivertliler'de Austria Wien maçında sakatlanarak kenara gelen Joshua King'in de bu akşamki mücadelede riske edilmemesi bekleniyor. Ayrıca Arda Güler de ailevi bir sebep nedeniyle özel olarak izin aldığı için kadroda olmayacak.

Joao Pedro hazır

30 yaşındaki oyuncu, gelir gelmez sakatlanarak büyük bir şanssızlık yaşamıştı. Joao Pedro iyileşti, takımla çalışmalara başladı. Bugünkü maç, Brezilyalı futbolcu için özel bir anlam taşıyacak. Pedro, yeni takımında ilk kez maç kadrosunda olmaya hazırlanıyor. Tecrübeli hücum oyuncusu gözü, karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde siftah yapmak için Jorge Jesus’ta olacak.