Fatmagül Fakı kimdir, eşi kimdir, hamile mi, kaç yaşında?

Survivor’da yarıştığı dönemden bu yana Survivor Fatmagül olarak bilinen Fatmagül Fakı hamile olduğunu açıkladı. Bunun üzerine Fatmagül Fakı da günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Fatmagül Fakı eşi kimdir, hamile mi, kaç yaşında?

Fatmagül Fakı kimdir, eşi kimdir, hamile mi, kaç yaşında?
11 Temmuz 2022 - 13:48
Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da Adriana Lima’ya benzetilen Fatmagül Fakı, günün en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi ile evlenen Fatmagül Fakı’nın hamile olduğu öğrenildi. Yaşanan bu gelişme ile birlikte magazin dünyasının konuşulan isimlerinden biri olan Fatmagül Fakı hakkında detaylı araştırma yapılmaya başladı.

Survivor’un bitmesi ile birlikte TV dünyasına geçiş yapan Fakı, magazin programlarında sunuculuk görevi yapmaya başlamıştı. Öte yandan Kızları adlı dizide de oyunculuk deneyimi yaşayan güzel yarışmacı 2 yıldır Kerem Lafçı ile birlikteydi. Fatmagül Fakı ve Kerem Lafçı çifti 25 Ekim’de yakın dostlarının katılımıyla dünya evine girdi.

Fulya Terim, eşi Fatih Terim, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı ile birlikte Fatmagül Fakı ve Kerem Lafçı çiftinin düğün törenlerindeki yerini aldı.

1990 Konya doğumlu olan Fakı, Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun olmuş daha sonra kısa bir süre de hosteslik yapmıştı.

FATMAGÜL FAKI HAMİLE Mİ?

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Survivor Fatmagül, son paylaşımıyla gündem oldu. Sahilde eşi Kerem Lafçı ile poz veren ve 'Anne' yazan şapkası dikkatlerden kaçmayan Fatmagül Fakı, "Artık içimde tutamıyorum. Heyecanımız çok büyük. Güzel enerjinizi ve dualarınızı bekliyorum. Minik kuşum seni sabırsızlıkla bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin" notunu düştü.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum