Fatih Karagümrük – Beşiktaş maçı canlı hangi kanalda şifresiz?

Süper Lig’in 1. Haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Siyah beyazlı ekibin bu mücadelesi, futbolseverler tarafından da araştırılmaya başladı. Karagüm Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? Karagümrük Beşiktaş maçı canlı izleme linki haberimizde!

Fatih Karagümrük – Beşiktaş maçı canlı hangi kanalda şifresiz?
14 Ağustos 2023 - 20:59
Süper Lig'de 2023-2024 sezonu heyecanı devam ederken ilk hafta sona eriyor. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, yeni sezona Fatih Karagümrük deplasmanında 'merhaba' diyecek. Kara Kartal, zorlu maçı kazanıp başlangıcı 3 puanla yapmayı hedefliyor. Alpaslan Erdem'li Karagümrük ise güçlü rakibini eli boş göndermeyi amaçlıyor. Mücadelenin ilk 11'leri de belli oldu.

Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Fatih Karagümrük-Beşiktaş ilk 11'ler:

Fatih Karagümrük: Dituro, Veselli, Dresevic, Baniya, Ryan, Ljajic, Levent, Can Keleş, Efe, Feghouli, Salih Dursun

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Onur, Salih, Amir, Gedson, Muleka, Aboubakar

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş’ın Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı müsabakayı Erkan Özdamar yönetecek.

Özdamar’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Serkan Ok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi de Yiğit Arslan olacak.

Zorlu mücadelenin VAR koltuğunda ise Mete Kalkavan oturacak. Kalkavan’a Mustafa Öğretmenoğlu ve Mehmet Emin Tuğral AVAR olarak eşlik edecek.

FATİH KARAGÜMRÜK'TE SÜRPRİZ FORVET TERCİHİ

Karagümrük'te Salih Dursun, Beşiktaş'a karşı forvet pozisyonunda oynayacak.

Karagümrük sahaya; Dituro, Veseli, Dresevic, Baniya, Levent Mercan, Feghouli, Adnan, Rohden, Can Keleş, Ljajic, Salih Dursun ilk 11'iyle çıkacak.

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ

Mert, Roiser-Necip-Omar-Masuaku, Amir-Salih, Onur-Muelaka, Aboubakar

F. KARAGÜMRÜK - BEŞİKTAŞ CANLI İZLE