Facebook'ta nasıl yazar olunur, Facebook yazar rozeti nasıl alınır?

Sosyal medya sitesi Facebook’ta son zamanlarda bazı profillerde ‘yazar’ rozeti görünmeye başladı. Kişilerin isminin üzerinde yazar rozetini görenler bu rozetin nasıl alınacağını merak ediyor. Facebook’ta yazar rozeti nasıl alınır, nasıl yazar olunur? İşte detaylar…

Facebook'ta nasıl yazar olunur, Facebook yazar rozeti nasıl alınır?
29 Ocak 2020 - 22:37
Sosyal medya platformu Facebook gün geçtikçe kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Facebook kullanıcı sayısı arttıkça, şirkette kendini değiştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Facebook, zaman geçtikçe siteye farklı uygulama ve farklı özellikler ekledi. Canlı yayın, anket, alışveriş gibi özellikleri ekleyen Facebook’un eklentileri bununla da sınırlı kalmadı.

Facebook hem sayfalarda hem de kişilerin kendi profillerinde kullandıkları rozetleri de kullanıcıların ilgisine sundu. Bunlardan bazıları ise, sohbet başlatıcı, sıkı hayran, yazar…
Bu haberimizde yazar nasıl olunur, yazar rozeti nasıl alınır onu anlatmaya çalışacağız.

FACEBOOK’TA YAZAR NASIL OLUNUR?

Facebook’ta yazar rozetinin nasıl alınacağı ve neler yapılması gerektiği merak ediliyor. Bazı kişilerin isminin üzerinde görüntülenen ve yanında bir kalem simgesi bulunan yazar rozetinin nasıl alınacağını merak edenler, internet üzerinden araştırmalar yapmaya başladı. Ancak, Facebook bu yazar rozetinin nasıl alındığına ve yazar rozetinin alınması için ne yapılması gerektiğine dair herhangi bir makale yayınlamış değil.

Ancak bilinen şu ki Facebook yazar rozetini almanız için yapmanız gereken belli bir şey yok. Yazar rozeti Facebook tarafından otomatik olarak verilmektedir. Tabi Facebook, bu rozeti rastgele değil, yapılan paylaşımlara anlamlı ve ilgili yorumlar yapan insanlara vermektedir. Facebook profilinizde yaptığınız paylaşımların yüksek etkileşimlere sahip olması da yazar rozetini kazanmaya bir etkendir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum