EYGYO halka arz sonuçları, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun halka arzına onay verdiği şirketlerden EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın halka arzı tamamlandı. Halka arza katılan yatırımcılar, şirketin halka arz sonuçlarını araştırıyor. EYGYO halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, kaç lot dağıttı, borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak?

EYGYO halka arz sonuçları, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?
23 Aralık 2022 - 17:08
EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 15 Aralık tarihinde SPK’dan halka arz onayı almıştı. Şirket daha sonra Kamuoyu Aydınlatma Platformu üzerinden yaptığı duyuruda 22-23 Aralık tarihlerinde talep toplanacağını açıklamıştı.

Şirketin talep toplama işlemi ise tamamlandı. EYGYO işlem kodu ile halka arz olan şirket, toplam 24.750.000 TL nominal değerli payı konu etti. 14.23 TL fiyatla halka arz olan şirket halka arzda dağıtım yöntemini de eşit dağıtım olarak açıklamıştı.

EYGYO HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın halka arz sonuçları henüz açıklanmadı. Ancak dağıtım şekli eşit dağıtım olduğundan, halka arza giren yatırımcılara payların 23 Aralık saat 18.30’da dağıtılması bekleniyor.

EYGYO NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

EYGYO’nun halka arz sonuçlarının 26 Aralık tarihinde açıklanması ve bu açıklamanın ardından da aynı gün borsada işlem göreceği tarihin açıklanması bekleniyor.

Bu açıklamalar geldiğinde Halka Arz mobil uygulamasından kullanıcılara anlık bildirim gönderilecektir.

Halka Arz uygulamasının BURAYA tıklayarak cihazınıza indirebilirsiniz.