EXXEN Spor Fenerbahçe AEK Larnaca taraftarium24 selçuksports canlı maç yayını

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda ülkemizi temsil eden Fenerbahçe gruptaki 3. maçına çıkıyor. Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan AEK Larnaca maçı için futbolseverler de araştırma yapıyor. Fenerbahçe AEK Larnaca canlı maç yayını EXXEN Spor kaçak korsan yayın izle. Fenerbahçe Larnaca selçuksports izle Fenerbahçe Larnaca kralbozguncu justin tv taraftarium24 jestyayın izle. FB Larnaca maçı mekan tv inat tv bedava şifresiz izle şeklinde araştırmalar yapılıyor.

EXXEN Spor Fenerbahçe AEK Larnaca taraftarium24 selçuksports canlı maç yayını
06 Ekim 2022 - 18:16
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda golsüz berabere kalan Fenerbahçe, bu kez Avrupa Kupası maçında AEK Larnaca ile karşılaşıyor.

Avrupa kupası B Grubu 2. Maçında Rennes’e konuk olan temsilcimiz karşılaşmadan  2-2 berabere ayrılmıştı. Öncesinde de Dinamo Kiev’i konuk eden sarı lacivertliler bu maçtan da son dakikada Batshuayi’nin attığı golle 3 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı.

Temsilcimiz bu akşamki Larnaca mücadelesinden de galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Sarı lacivertli ekip, AEK Larnaca’yı da mağlup etmek ve hanesine 3 puan daha yazdırarak puanını 7’ye yükseltmek istiyor.

Gruptan çıkmak için elini güçlendirmek isteyen Jorge Jesus’un öğrencileri, AEK Larnaca karşısında puan kaybı yaşamak istemiyor.

Mücadelenin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Futbolseverler de bu zorlu 90 dakikanın heyecanına ekranlarının başında ortak olmak istiyor. İşte heyecanla beklenen Fenerbahçe – AEK Larnaca karşılaşmasının ayrıntıları.

Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ülker Stadı'nda bu akşam saat 22.00'de başlayacak mücadele EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe - AEK Larnaca muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Gustovo, Szalai, Serdar Aziz, Ferdi, İsmail, Arao, Emre Mor, Rossi, Valencia, Batshuayi

AEK Larnaca: Piric, Christoforou, Milicevic, Tomovic, Garcia, Mamas, Pons, Gyurcso, Trichkovski, Altman, Olatunji