Evrim Keklik Kim Milyoner Olmak İster'de kaç TL kazandı?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Evrim Keklik, daha önce katılığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından da tanınıyor. Peki, Evrim Keklik Kim Milyoner Olmak İster’de kaç TL kazandı? Evrim Keklik hangi yıl ne zaman yarıştı?

Evrim Keklik Kim Milyoner Olmak İster'de kaç TL kazandı?
27 Mayıs 2022 - 15:22
TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star’ın finaline az bir zaman kala, heyecan dorukta devam ediyor. Sevilen yarışmada, yarışmacılar da zaman zaman merak edilerek internet ortamının en çok araştırılanları arasında yer alıyor.
Bazı yarışmacıların özel hayatları ve geçmişiyle ilgili bilgiler de en çok merak edilen konulardan biri. Survivor’da dikkat çeken yarışmacıların başında gelen Evrim Keklik de bu isimlerden biri oldu. Başarılı yarışmacı, daha önce ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’e de katılmıştı.

Evrim Keklik’in bu yarışmadan ne kadar ödül aldığını ve kaçıncı soruya kadar gidebildiği de merak konusu oldu. İşte merakla araştırılan sorunun yanıtı.

Evrim Keklik Kim Milyoner Olmak İster’de ne zaman yarıştı?

Survivor Evrim'in, 2018 yılında, şimdilerde sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği ''Kim Milyoner Olmak İster?'' yarışmasına katıldığı ortaya çıktı.

Yarışmada, Evrim'e annesi ve babası eşlik etti. Araba almak istediğini söyleyen Evrim, yarışmada 60 bin TL'lik sorunun yanıtını bilemeyince 30 bin TL'lik çekle evine döndü.

Evrim'in yarışmadan çekilmesine neden olan soru NBA'den geldi. Evrim, yarışmadan çekilmek yerine soruya cevap verseydi 30 bin TL kazanamayacaktı.

Survivor Evrim Keklik’in, ‘Kim Milyoner Olmak İster’den kazandığı para!
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum