Europower Enerji (EUPWR) halka arz sonuçları, kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun geçtiğimiz hafta halka arzını onayladığı Europower Enerji’nin talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından halka arz sonuçları merak konusu oldu. Europower Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı? Europower halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak?

Europower Enerji (EUPWR) halka arz sonuçları, kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?
13 Nisan 2023 - 22:12
SPK, 6 Nisan tarihli bültende Europower Enerji’nin halka arzına onay vermişti. Şirket, SPK onayı alınmasının ardından ise 12-13-14 Nisan tarihlerinde talep topladı. Europower Enerji’nin halka arzında talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından yatırımcılar, halka arz sonuçlarını araştırmaya başladı.

Şirket, halka arzda toplam 60.000.000 lotu satışa sundu. EUPWR kodu ile halka arz olan Europower Enerji’nin halka arzında dağıtım şekli ise bireysel yatırımcılara ve şirket çalışanlarına eşit dağıtım olarak duyurulmuştu. Halka arz için belirlenen fiyat ise 40,60 TL olarak açıklanmıştı.

Ek pay hariç, 50.000.000 lotun 40.000.000’u ise bireysel yatırımcılar için tahsis edildi. Halka arz işlemlerine son zamanlarda yüksek katılımın olması ile birlikte Europower Enerji’nin halka arz sonuçları da bir hayli merak konusu oldu.

EUROPOWER ENERJİ HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Şirketin halka arzında talep toplama işlemleri 14 Nisan Cuma günü tamamlanacak. Öte yandan halka arz sonuçlarının ise 17 Nisan Pazartesi günü açıklanması bekleniyor. Halka arz sonuçları açıklandığında aşağıda linkleri bulunan iOS ve Android HALKA ARZ HABER uygulamasından anlık bildirim gönderilecektir.

iOS UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
ANDROID UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

EUROPOWER BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Şirketin halka arz edilen paylarının Borsa İstanbul’da ne zaman işleme başlayacağı 17 ya da 18 Nisan tarihinde netlik kazanacak. Ancak Europower Enerji’nin resmi web sitesinde, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlama tarihi, tahmini olarak 20 Nisan şeklinde duyuruldu. Bu tarih netleştiğinde de uygulamalardan anlık bildirimle haberdar olabilirsiniz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum