Europen halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu

Sermaye Piyasası Kurulu’nun 26 Mayıs’ta onay verdiği halka arzlardan biri olan Europen Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin talep toplama tarihleri belli oldu. Öte yandan, taslak izahnamede oransal olan dağıtım şekli eşit dağıtım olarak değişti. İşte Europen Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arzında talep toplama tarihleri ve diğer bilgiler.

Europen halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu
27 Mayıs 2022 - 18:34
Sermaye Piyasası Kurulu, 26 Mayıs 2022 Perşembe günkü bültende iki şirketin halka arzını onayladı. Bu şirketlerden biri de Europen Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. oldu. Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar, Europen hakkında araştırma yapmaya başladı. Merakla beklenen halka arzda talep toplama tarihleri belli oldu. 

Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş. öncülüğünde halka arz onayı alan şirket, toplam 33.780.000 nominal değerli payı halka arza konu edecek. Payların hisse başı değeri ise 16,25 TL olarak belirlendi. Dağıtım yöntemi olarak ise eşit dağıtım uygulanacak.

Europen Endüstri İnşaat San. ve Tic. A.Ş.

HALKA ARZ DETAYLARI

SPK Onay Tarihi:
26 Mayıs 2022
Talep Toplama Tarihleri: 2-3 Haziran 2022
Talep Toplama Süresi: 2 iş günü
Halka Arz Edilecek Pay (nominal değerli): 33.780.000 TL
Hisse Fiyatı: 16,25 TL
Halka Arz Yöntemi: Eşit Dağıtım
Hisse Kodu: EUREN

BANKA VE ARACI KURUM BİLGİSİ
Tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

TAAHHÜTLER



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum