Estetik kulak ameliyatı olan Taha Duymaz son hali

TikTok'ta yayınladığı videolarla kısa sürede geniş kitlelere ulaşan Taha Duymaz, burnundan sonra kulaklarından da estetik ameliyetı oldu! Taha Duymaz'ın son hali görenleri şaşırttı!

Estetik kulak ameliyatı olan Taha Duymaz son hali
24 Temmuz 2022 - 17:12
Son zamanlarda estetik operasyonlarla gündeme gelen internet ve sosyal medya fenomenlerine bir yenisi daha eklendi. Yemek yaparken çektiği ve yayınladığı videolarla geniş kitlelere ulaşan fenomen Taha Duymaz, geçtiğimiz aylarda burnundan estetik ameliyatı olmuştu. Ünlü fenomen bu kez de kulaklarını yaptırdı!

Sosyal medyada yaptığı yemek videolarıyla geniş bir kitle tarafından tanınan fenomen Taha Duymaz, geçirdiği estetik operasyonlarının ardından bambaşka birine dönüşmüştü. Geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin, "Kulaklarına da estetik yaptırdın mı?" sorusunu yanıtlayan Duymaz, "Hayır kulak bandı kullanıyorum" yanıtını vermişti. Duymaz son olarak kulak estetiği de yaptırdı.

"KULAKLARIM BENİ PSİKOLOJİK AÇIDAN ÇOK ETKİLİYORDU"

Geçirdiği operasyon hakkında Instagram hesabı üzerinden açıklamada bulunan Duymaz, "Arkadaşlar günaydın nasılsınız? Paylaşım yapamadım çünkü dün küçük bir operasyon geçirdim, kulak estetiği oldum. Çok güzel geçti çok da güzel oldu. Kulaklarım beni psikolojik açıdan çok etkiliyordu yani kulaklarımın yüzünden yıllarca almadığım hakaret ve eleştiri kalmamıştı. Bu beni gerçekten çok üzüyor ve çok yıpratıyordu. Uzun zamandır kulak bandı kullanıyordum ve bandana takıyordum kulaklarımın gözükmemesi için. İnanın yaptırdığım için çok mutluyum" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum