Esra Oflaz Güvenkaya koronavirüse yakalandı!

Ünlü işkadını Esra Oflaz Güvenkaya, sosyal medya hesabından koronavirüs tedavisi gördüğünü açıkladı. Esra Oflaz Güvenkaya kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Esra Oflaz Güvenkaya koronavirüse yakalandı!
30 Mart 2020 - 18:30
Ünlü işkadını Esra Oflaz Güvenkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla corona virüsü kökenli zatürre geçirdiğini anlattı. Kızı ile birlikte Londra’dan İstanbul’a döndükten sonra bir anda hastalandığını anlatan Güvenkaya, panik yapmayın, önleminizi alın dedi.
ESRA OFLAZ GÜVENKAYA KİMDİR?
Esra Oflaz Güvenkaya, İstanbul Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu.
Daha sonra New York Üniversitesi'nde Uluslararası İş ve Finans Eğitimi aldı.
Kariyerine aile şirketleri olan Medyavizyon şirketinde başlayalan Esra Oflaz Güvenkaya, 5 yıl boyunca Medyavizyon'un çeşitli programların lisans haklarının alımından sorumlu oldu.
1998 yılında abisi Fatih Oflaz ile birlikte MCD adlı şirketi kurarak yabancı kanalların Türkiye temsilciliklerini aldı. Türkiyeye getirdikleri kanalların arasında MTV, National Geographic, Eurosport, RTL gibi pek çok uluslararası kanal bulunuyor.
Daha sonra kendi kanallarının yanı sıra yabancı kanallardan bazılarının da lisans haklarını satın alarak Türkiye versiyonlarını hayata geçirdi.
Şirkete ait 16 adet tematik kanal bulunuyor. Bunların arasında aralarında Sinema TV, Sinema Aile gibi kanalların bulunduğu 10 adet sinema kanalı, bir adet bilim teknoloji kanalı olan SciTech Tv , spor kanalları (Eurosport Türkiye , Eurosport 2 Türkiye ve HD ) BBC HD ve yeni nesil cocuk kanalı "Kidz” ve “Türkiyenin il Anime kanalı Animez” bulunuyor.
Esra Oflaz Güvenkaya, 2016 yılında ise dünyanın en çok izlenen kadın kanalı Lifetime'ın Türkiye versiyonunun yayın hayatına başlamasını sağladı.
MCD Medya Başkanı ve Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, Hürriyet gazetesinde Elif Ergu Demiral'ın sorularını yanıtlarken, ailesinin bilinmeyen yönlerini, iş hayatındaki mücadelesini anlatmıştı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum