Erşan Kuneri Seyyal kimdir, gerçek adı nedir?

Cem Yılmaz’ın Netflix’te yayınlanan dizisinde Seyyal karakterini canlandıran oyuncu büyük merak konusu oldu. Erşan Kuneri Seyyal kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli?

Erşan Kuneri Seyyal kimdir, gerçek adı nedir?
18 Haziran 2022 - 14:00
Netflix ekranlarında izleyicilerle buluşan Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisi, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Birçok kişinin ilgiyle takip ettiği dizilerden Erşan Kuneri’de yer alan oyuncular ise büyük merak konusu oluyor.

Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan dizide, birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. Bu oyuncular arasında yer alan ve dizide Seyyal karakterini canlandıran oyuncu da dizi severler tarafından merakla araştırılan isimlerden biri oldu.

İzleyiciler, internet üzerinde Erşan Kuneri Seyyal kimdir? sorusunun yanıtını araştırıyor. İzleyicileri kahkaha tufanına boğan dizi hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde.

Erşan Kuneri Seyyal kimdir?

Netflix’in sevilen dizisi Erşan Kuneri’de Seyyal karakterine hayat veren oyuncu Nilperi Şahinkaya’dır.

Nilperi Şahinkaya kimdir?

Nilperi Şahinkaya, 23 Şubat 1988 tarihinde Senegal'in Dakar şehrinde doğdu. İlkokul eğitimini Paris'te, ortaokul eğitimini Bern'de almıştır. 2006'da Charles de Gaulle Fransız Lisesini bitirdi ve 2006-2010 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde okudu.

İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında rol aldığı Deniz Yıldızı dizisi ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, 2013 yılında “Kayıp”, 2014 yılında “Kiraz Mevsimi”nde başrollerde yer aldı.

2017 yılında “Deli Aşk” isimli sinema filminde rol almıştır. Ardından ise 2018 yılında yayınlanan “Yaşayamayanlar” isimli internet projesinin ardından Karakomik Filmler 1, Kuzgun, Aynen Aynen ve son olarak Yeni Hayat gibi projelerde de yer alan Nilperi Şahinkaya eş zamanlı olarak tiyatro kariyerine devam etmektedir. Oyuncu Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İngilizce bilmektedir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum