Erşan Kuneri Feride kimdir, gerçek adı nedir?

Cem Yılmaz’ın son yapımı Erşan Kuneri, izlenme oranlarını yükseltmeye devam ediyor. Netflix’in son zamanlarda ne çok izlenen yapımlarından Erşan Kuneri’de Feride karakterini canlandıran oyuncu merak konusu oldu. Erşan Kuneri Feride Orhun kimdir, gerçek adı nedir, Merve Dizdar hangi dizi ve filmlerde oynadı, eşi kimdir, boşandı mı, sevgilisi var mı?

Erşan Kuneri Feride kimdir, gerçek adı nedir?
18 Haziran 2022 - 15:18
Netflix’te yayın hayatına başlayan Erşan Kuneri adlı dizi, dizi severlerin büyük beğenisini kazandı. İzleyenler kahkaha tufanına boğan dizi, son zamanlarda en çok izlenen yerli yapım olma özelliğini de koruyor. Cem Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı dizide, birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular da izleyicilere keyifli bir dizi seyri sağlıyor.

Erşan Kuneri dizisini izleyenler dizi hakkında merak ettikleri konuları ve oyuncuları da internette araştırıyor. Bu oyunculardan biri de Feride karakteri oldu. Erşan Kuneri’nin Feridesi, birçok kişi tarafından araştırılmaya başladı. Erşan Kuneri Feride kimdir, gerçek adı nedir? İşte detaylar…

Erşan Kuneri Feride kimdir?

Netflix’in sevilen dizisi Erşan Kuneri’de Feride karakterini canlandıran başarılı oyuncu Merve Dizdar’dır.

Merve Dizdar kimdir?

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmaktadır.

Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp, halen devam etmektedir. İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite’de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluşmaktadır.

Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum