Erkan Petekkaya'dan İmamoğlu açıklaması geldi

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ağır sözler sarf eden oyuncu Erkan Petekkaya, Twitter hesabının askıya alınmasının üzerine Instagram hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erkan Petekkaya'dan İmamoğlu açıklaması geldi
05 Nisan 2020 - 16:43
Sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ‘terbiyesiz, hadi defol, zavallı’ gibi ifadeler kullanan oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun eleştiri almıştı. Twitter hesabı askıya alınan Oyuncu Erkan Petekkaya, Instagram hesabından kullandığı sözlerle ilgili açıklamalarda bulundu. “Söz konusu paylaşımlar maalesef bana zarar vermek amacı ile işten çıkardığım için…”
İşte Petekkaya’nın açıklaması;
“Uzun yıllardır yanımda çalışan yardımcımın 16.03.2020 tarihinde iş çıkışını bazı sebepler yüzünden uygun bulmuştum. Muhasebecim bu bilgiyi gerekirse doğrulayacaktır. Yıllardır oluşan güven neticesinde teknolojiden de hiç anlamadığım için tüm sosyal medya hesap ve mail şifrelerim hatta kredi kartımın şifreleri, vekaletim kendisinde vardı. Öyle ki istediği zaman istediği paylaşımıma müdahale edebiliyordu. İş takiplerim açısından konuşmaya devam ediyorduk. Perşembe günü tazminatını banka yoluyla gönderdim. Gerekirse dekontuna ulaşılabilir, elimde mevcuttur. Söz konusu paylaşımlar, maalesef bana zarar vermek amacı ile işten çıkardığım için kendisi tarafından anlık bir öfke ve iyi olmayan ruh hali ile yapılmıştır. Hesabımı, paylaşımlarından sonra Instagram servisi değil kendisi kapatmıştır. Daha önce 18 kez hacklendiğim için bu durumu da öyle bir şey zannettim. Kendisi ile konuştum, çok pişman olduğunu biliyorum. Daha fazla ayrıntı vermek istemiyorum. Ülkemizin zor günlerinde tüm bu yaşananlar için üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Sevgi ve saygılarımla…”


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum