Erdal Sakız kimdir, nereli, katili kim, nasıl ve nerede öldürüldü?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen bir olay ülke gündemine damgasını vurdu. Erdal Sakız, rüyasında öldüğünü söylemişti. Aynı isim, cinayete kurban gitti. Erdal Sakız kimdir, nereli, kaç yaşında, nasıl öldü, katili kim, neden öldürüldü?

Erdal Sakız kimdir, nereli, katili kim, nasıl ve nerede öldürüldü?
21 Kasım 2022 - 13:25
ATV’nin sabah kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, gündeme bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. Daha önce kayıp olduğu gerekçesi ile aranan Erdal Sakız, ölü bulundu. Sakarya’da yaşanan bu olay hem sosyal medyanın hem de ülke gündeminin ana tartışma konularından biri oldu.

Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 10 gündür aranan Erdal Sakız'ın, Kurudere Mahallesi ile Hendek ilçe sınırı arasındaki Çamdağı ormanlık alanında otomobilin içinde tüfekle vurulmuş halde bulunduğu ortaya çıktı.

Baş ve göğüs kısmında mermi bulunduğu ve elinde de tüfek mermi izi olduğu tespit edilen Erdal Sakız'ın cansız bedeni, otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki Otopsi Merkezi'ne gönderildi. 

Erdal Sakız'ın cesedi otopsi işlemleri sonrası bugün Kurudere Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Jandarma ekipleri, konunun cinayet mi yoksa intihar mı olduğu yönünde araştırmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, kaybolduğu günün sabahında kendisini rüyasında öldüğünü görüp, rüyasını kız arkadaşı Nergis hanımla paylaşan Erdal Sakız, "Beni öldürmeye çalışıyorlar" diyerek rüyasını anlatmıştı. 

Erdal Sakız'dan ayrılan kız arkadaşı, kaybolduğunu duyunca onu aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum