Emre Mor'a benzetilen Taner Tolga Tarlacı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe’nin Fatih Karagümrük’ten renklerine bağladığı Emre Mor’un, Fenerbahçe forması ile ilk fotoğrafı sosyal medyanın diline düştü. Başarı futbolcu, bir zamanlar Survivor’da yarışan fenomenlerden Taner Tolga Tarlacı’ya benzetildi.

Emre Mor'a benzetilen Taner Tolga Tarlacı kimdir, kaç yaşında, nereli?
29 Haziran 2022 - 14:04
Süper Lig’de gelecek sezon başarılı olabilmek adına transferlerine devam eden Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması ile geçen sezon başarı yakalayan Emre Mor’u renklerine bağladı. Sarı Lacivertli kulüp, gece yarısı yaptığı açıklama ile Emre Mor’u transfer ettiğini duyurmuştu.

Emre Mor’un, yeni kulübünün forması ile ilk fotoğrafı ise sosyal medyaya sızdı. Soyunma odasın çekilen fotoğrafta Emre Mor, bir zamanlar Survivor yarışmacılarından olan Taner  Tolga Tarlacı’ya benzetildi. Yapılan bu benzetme sonrasında Taner Tolga Tarlacı ismi, trend topic listesinde üst sıralarda yer aldı.

Taner Tolga Tarlacı kimdir?

Taner Tolga Tarlacı 2 Eylül 1984 yılında Almanya, Hamburg’da doğdu. Almanya’da eğitim aldıktan sonra Mersin ve Kıbrıs'a yerleşen Tarlacı, Girne Amerikan Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Girne Üniversitesi erkek güzellik yarışmasına katılan Taner Tolga Tarlacı, yarışmada üçüncü oldu.

2010 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı programa katıldı ve ilk turda elendi. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasında yaptığı değişik hareketleriyle tanınan ve sosyal medyada fenomen haline gelen Tarlacı, yarışma sonrasında ise "3T Taner" lakabını kullanmaya başlamıştır.

Acun Ilıcalı ile maddi anlaşmazlıklar yaşayan Tarlacı, Acun Ilıcalı tarafından dava edilmiştir. Instagram hesabı üzerinden Can Yaman ve Arda Turan gibi isimleri kafes dövüşüne çağırmasıyla da sosyal medyada ses getirmiştir.

İŞTE EMRE MOR'UN TANER TOLGA TARLACI'YA BENZETİLMESİ SONRASINDA ATILAN BAZI TWİTLER




FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum