Reklam
Reklam
Reklam

Eltilerin Savaşı filmi ne zaman vizyona giriyor, konusu ne, oyuncuları kimler?

Sinema severler tarafından araştırılan Eltilerin Savaşı filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Eltilerin Savaşı ne zaman vizyona giriyor? Filmin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar…

Eltilerin Savaşı filmi ne zaman vizyona giriyor, konusu ne, oyuncuları kimler?
22 Ocak 2020 - 17:44
Görümce filminden sonra yeni filmi için çalışmalara başlayan Gupse Özay, Eltilerin Savaşı filminin duyurusunu yaptı. Gupse Özay’ın duyurusundan sonra Eltilerin Savaşı filminin ne zaman vizyona gireceği, konusunun ne olduğu ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı da merak konusu oldu. Filmi merak edenler internetten yaptıkları araştırmaları yoğunlaştırdı. Eltilerin Savaşı filmi ne zaman vizyona giriyor? Oyuncu kadrosunda kimler var ve filmin konusu ne?
ELTİLERİN SAVAŞI NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?
Eltilerin Savaşı filmi, 31 Ocak 2020 tarihinde vizyona giriyor. Film, Gupse Özay hayranları ve sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor.
OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?
Eltilerin Savaşı filminin oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı da merak konusu oldu. Eltilerin Savaşı’nda Yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay'ın oturduğu filmin senaryosunu, başrolde de yer alan Gupse Özay kaleme alıyor. Filmin kadrosunda Özay'a, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu eşlik ediyor.
FİLMİN KONUSU NE?
Eltilerin Savaşı filminin konusu, iki elti olan Sultan ve Gizem arasında yaşanan tatlı çekişmelere, bitmek bilmeyen rekabete odaklanıyor. Sosyal medyaya olan düşkünlükleri ile bilinen Gizem ve Sultan'ın hayatına odaklanılan filmde, eltilerin evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olaylar anlatılıyor.
ELTİLERİN SAVAŞI FİLMİNİN FRAGMANI

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum