Elon Musk'ın, çalışanı Shivon Zilis'ten ikiz bebeği oldu

Son zamanlarda Twitter ile gündeme gelen dünyanın en zengin iş insanlarından Elon Musk, bu kez de çalışanlarından biri olan Shivon Zilis ile birlikte oldu ve ikiz çocuk dünyaya getirdi. Elon Musk hakkında yaşanan bu gelişme dünya gündemine adeta bomba gibi düştü.

Elon Musk'ın, çalışanı Shivon Zilis'ten ikiz bebeği oldu
07 Temmuz 2022 - 11:36
Dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Elon Musk; PayPal, SpaceX, Tesla Motors, SolarCity, Neuralink, The Boring Company ve Twitter’a sahip bir iş insanı. Yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Musk, geçtiğimiz yıllarda özellikle kripto paralarla sık sık gündemdeki yerini koruyordu. Geçtiğimiz aylarda ise dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter’ı satın alarak adından söz ettiren Musk’ın, bu kez de çalışanı ile birlikte olduğu ve ikiz bebek sahibi olduğu iddia edildi.

Musk hakkında çıkan bu iddialar üzerine konu, başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere gündeme adeta bomba gibi düştü.

ABD medyasına yansıyan haberlere göre, Tesla ve SpaceX'in de aralarında olduğu çok sayıda şirketin sahibi olan Elon Musk'ın çocuklarının sayısı 9'a yükseldi.

Dünyanın en zengin adamı olan Elon Musk'ın, geçtiğimiz yıl ikiz bebek sahibi olduğu ortaya çıktı.

Hali hazırda ilk eşi Justine Musk'tan 5, Grimes olarak bilinen Kanadalı şarkıcı Claire Boucher'den 2 çocuğu olan Elon Musk'ın, sahibi olduğu yapay zeka şirketi Neuralink'te yönetici olarak çalışan Shivon Zilis ile birlikte ikiz bebeklerinin doğduğu öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum