Eksun Gıda halka arz sonuçları, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun halka arzına onay verdiği şirketlerden Eksun Gıda, talep toplama işlemlerini tamamladı. Eksun Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Eksun Gıda halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak?

Eksun Gıda halka arz sonuçları, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?
17 Mart 2023 - 22:37
Borsa İstanbul’da paylarını kote etmek için harekete geçen Eksun Gıda, geçtiğimiz aylarda Yapı Kredi Yatırım liderliğinde halka arz hazırlıklarına başlamıştı. Şirket, 9 Mart 2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz için onay aldı. Ardından şirket, 15-16-17 Mart tarihlerinde daha önceden belirlenen banka ve aracı kurumlar üzerinden talep toplama işlemlerini gerçekleştirdi.

Eksun Gıda, halka arzına toplam 20.042.502 lotu konu etti. Şirket, hisse başı ise 48,9 TL fiyattan talep topladı. Dağıtım şekli ise bireysel yatırımcılara eşit dağıtım şeklinde duyurulmuştu. Talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise Eksun Gıda’nın halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul’da işlem görme tarihi merak konusu oldu.

EKSUN GIDA HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Talep toplama işlemlerini tamamlayan Eksun Gıda’nın halka arz sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçların, 20 Mart Pazartesi günü açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığın haberimiz güncellenecektir.

HALKA ARZ SONUÇLARINI İLK SEN ÖĞREN!
Halka arzlara dair tüm gelişmeleri Halka Arz mobil uygulaması ile anında öğrenebilirsin. Aşağıda linkleri bulunan iOS ya da Android uygulamalardan telefonuna uygun olanı indir, tüm gelişmeleri anında öğren!
HALKA ARZ iOS UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLA
HALKA ARZ ANDROID UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLA


EKSUN GIDA HALKA ARZ BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Şirketin halka arz sonuçlarının ardından Borsa İstanbul’da işleme başlayacağı tarih de netlik kazanacak. Eksun paylarının 20-24 Mart tarihi haftasında Borsa İstanbul’da işleme başlaması bekleniyor.

Yukarıda linkleri bulunan mobil uygulamalardan cihazına uygun olanı indirerek bu bilgiyi de anlık bildirimle öğrenebilirsin.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum