Ece Mumay'ın ayakkabılarını babasına bağlatması viral oldu!

TikTok fenomeni Cioman, şarkıcı Ece Mumay’ın konserdeki bir videosunu paylaştı. Mumay’ın, ayakkabılarını babasına bağlattığını iddia etti. Görüntüler, sosyal medyada viral oldu. Ece Mumay kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ece Mumay'ın ayakkabılarını babasına bağlatması viral oldu!
26 Mayıs 2022 - 22:14
Sosyal medyada Cioman olarak bilinen TikTok fenomeni Cihan Emre Erdoğan, ünlü şarkıcı Ece Mumay'ın bir videosunu Instagram hesabından paylaştı.

Paylaşılan videoda, Ece Mumay’ın konser esnasında ayakkabı bağcıklarının çözüldüğü görülüyor. Mumay daha sonra babası olduğu iddia edilen kişiye koşarak ayakkabılarını bağlatıyor.

Cioman bu videoyu paylaşarak, Ece Mumay ile Usta sanatçı Neşet Ertaş’ı kıyasladı.

Videonun devamında ise Merhum sanatçı Neşet Ertaş’ın alnındaki teri silmeye gelen birinin elini öptüğü görülüyor. Söz konusu video, kısa süre içerisinde sosyal medyada viral oldu.

Videonun yayılması üzerine bazı sosyal medya kullanıcıları Ece Mumay’a tepki gösterirken bazıları da Usta Sanatçı Neşet Ertaş ile Mumay’ın asla kıyaslanmaması gerektiğini vurguladı.

TikTok fenomeni Cioman ünlü şarkıcı Ece Mumay'ın o hareketi karşısına çılgına döndü! Yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı! "Allah terbiye versin" 7
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum