Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in yeni sevgilisi Rassan Khoshnaw ile ilk fotoğrafı, sosyal medyanın gündemine oturdu. Rassan Khoshnaw kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, nerede yaşıyor, ne iş yapıyor, mesleği nedir? Rassan Khoshnaw Ebru Gündeş nerede, ne zaman, nasıl tanıştılar?

Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw ne iş yapıyor, kaç yaşında?
07 Haziran 2022 - 13:42
Son zamanlarda adı pek de magazin gündeminde yer almayan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, geçtiğimiz günlerde yeni sevgili iddiası ile adından söz ettirmişti. Ebru Gündeş hakkında çıkan iddiaların üzerinde, ünlü sanatçının fotoğrafı sosyal medyada gündeme oturdu.

Gündeş, Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile fotoğrafının yayılması üzerine magazin gündemine adeta bomba gibi düştü. Eski eşi Reza Zarrab’dan ayrıldıktan sonra yeni aşklara yelken açan Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw, büyük merak konusu oldu.

Magazin haberlerini yakından takip edenler başta olmak üzere Ebru Gündeş’in hayranları Rassan Khoshnaw hakkında merak ettiklerini internette araştırmaya başladı. Iraklı iş insanı olduğu bilinen ve Türkiye’de yaşayan Rassan Khoshnaw kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği nedir? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Rassan Khoshnaw kimdir?

Hakkında pek bir bilgi bulunmayan Kuzey Iraklı iş insanı olan Rassan Khoshnaw 28 yaşındadır. İddialara göre, Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesini kaçırmıyor ve hep en ön sıradan izliyor.8 yaşındaki Ebru Gündeş'in, 28 yaşındaki Kuzey Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini salladı. Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw, uluslararası yatırımlar yapıyor ve ana iş kolu altın.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum