Duy Beni Melisa kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli?

Star TV ekranlarında yayınlanan yaz dizisi Duy Beni, dizi severleri ekranlarının başına kilitliyor. Dizide, Melisa karakterine hayat veren güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan ise izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılan isimlerden biri oluyor. Duy Beni Melisa kimdir, gerçek adı nedir, evli mi, sevgilisi kimdir, boyu yaşı kilosu burcu nedir?

Duy Beni Melisa kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli?
11 Ağustos 2022 - 23:30
Star Tv’de yayın hayatına başlayan yaz dizisi Duy Beni, yayınlandığı günden bu yana başarısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi de başardı. İzleyicileri ekranlarının başına kilitleyen ve fenomen haline gelen dizi, reytinglerdeki sıralaması ile de alkış alıyor.

Diziyi izleyenler ve özellikle genç seyirciler, dizideki karakterleri hayranlıkla takip ediyor. Sosyal medyada da gündem olmayı ihmal etmeyen Duy Beni dizisi, son zamanlarda en çok konuşulan dizilerden biri oldu. Bir yandan diziyi izleyenler diğer yandan da merak ettikleri konu ve oyuncuları internet üzerinde araştırıyor.

Araştırılan isimlerin başında da Duy Beni dizisinin başrolünde yer alan ve Melisa karakterine hayat veren güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan oluyor. Peki, Sümeyye Aydoğan kimdir? İşte detaylar…

Duy Beni Melisa kimdir?

STAR TV’nin sevilen dizisi Duy Beni’de Melisa karakterine hayat veren oyuncu Melisa Aydoğan’dır.

Sümeyye Aydoğan kim?

2 Nisan 1999 İstanbul doğumlu olan Sümeyye Aydoğan, oyunculuk kariyerine 2021 yılında başlamıştır. İlk ekran deneyimini Kahraman Babam isimli diziyle yaşayan oyuncu, dizide başarıyla oynadığı Menekşe karakteriyle dikkat çekmiştir.

Sonrasında Geçen Yaz ve son olarak Sadakatsiz dizisiyle ekrana gelen güzel oyuncu şimdilerde Duy Beni dizisinde canlandırdığı Melisa karakteriyle dikkat çekmektedir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum