Dobo Metin kimdir öldü mü, kaç yaşında, kim öldürdü neden?

İzmir’in köklü kulüplerinden biri olan Karşıyaka’nın tribün lideri Dobo Metin olarak bilinen Metin Arslan’a silahlı saldırı düzenlendi. Dobo Metin öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı? Dobo Metin’i kim neden öldürdü? Bobo Metin katili kimdir?

Dobo Metin kimdir öldü mü, kaç yaşında, kim öldürdü neden?
05 Haziran 2022 - 16:45
İzmir’in köklü kulüplerinden biri olan Karşıyaka’nın tribün lideri Dobo Metin (Metin Arslan) geçtiğimiz akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Arslan’ın içerisinde bulunduğu otomobile uzun namlulu silahlarla ateş edildi. Olay, geçtiğimiz gece saat 23.15 dolaylarında meydana geldi.

Konak ilçesinde yaşanan olayda, Karşıyaka tribün lideri Dobo Metin lakaplı Metin Arslan ve Mehmet Ali Oğuz, otomobille Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndan Konak istikametine doğru seyir halindeydi. Güzelyalı civarında bulunan başka bir otomobil, Dobo Metin ve arkadaşının bulunduğu araca silahlı saldırı düzenledi.

Olay esnasında sahilde bulunan vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Daha sonra olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve sağlık ekipleri intikal etti. Emniyet güçleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri de uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda araç içerisinde yer alan yaralılara ilk müdahalelerini yaptı.

Yaralılar ambulanslar ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan, Karşıyaka tribün lideri Dobo Metin lakaplı Metin Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Diğer yaralı Mehmet Ali Oğuz’un ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan, polis ekipleri şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum