Dizilerin yeni bölümleri ne zaman başlayacak, sezon finali oldu mu?

Koronavirüs salgınından dolayı Türkiye’de askıya alınan dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağını merak edenler internette konuyu araştırmaya başladı. Diziler ne zaman başlıyor? Sefirin Kızı, Çukur, Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Yasak Elma, Hercai, Öğretmen, Baraj, Hekimoğlu, Gel Dese Aşk yeni bölüm ne zaman?

Dizilerin yeni bölümleri ne zaman başlayacak, sezon finali oldu mu?
05 Haziran 2020 - 23:07
11 Mart tarihinde Türkiye’de görülen ilk koronavirüs vakasından sonra, bir müddet daha yeni bölümleriyle ekranlara gelen diziler, daha sonra yeni bölümlere ara vermişti. Dizilerin yeni bölümlerinin yerine daha çok özel bölümler ya da eski bölümler yayınlandı. Koronavirüs salgınında pik sürecinin geride kalması ve yeni normal hayata geçişle birlikte birçok yasak kaldırıldı. Yasakların kaldırılmasından sonra dizilerin ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu. Dizi severler kendi dizilerinin ne zaman ekrana geleceğini araştırmaya başladı. Özellikle reyting rekorları kıran Çukur, Sefirin Kızı, Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerin ne zaman başlayacağı da ayrıca merak ediliyor. Diziler yeni bölümleriyle ne zaman başlayacak, diziler sezon finali mi oldu? İşte detaylar…
DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Yasak Elma, Öğretmen, Hercai, Doğduğun Ev Kaderindir, Çukur, Babil dizileri sezon finali yaptıkları, gelecek yıl yeni bölümleri ekrana getirecekleri bilgisine ulaşıldı.
Mucize Doktor, Hekimoğlu, Zalim İstanbul, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ve Sefirin Kızı dizileri yeni bölüm çekimlerine başladıkları bilgilerine ulaşıldı.
Çekimlere başlayan dizilerin yayın tarihleri belirlendiğinde haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum