Disney Kaçış dizisi yeni bölümler hangi günler, ne zaman yayınlanıyor?

Disney Plus’ın sevilen yapımlarından Kaçış adlı dizi, Türkiye’de ses getirmeyi başardı. Diziyi büyük bir ilgiyle takip eden dizi severler ise yeni bölüm gününü araştırıyor. Kaçış yeni bölümler ne zaman hangi gün yayınlanıyor?

Disney Kaçış dizisi yeni bölümler hangi günler, ne zaman yayınlanıyor?
19 Haziran 2022 - 16:15
Disney Plus, geçtiğimiz günlerde yapılan görkemli lansmanın ardından Türkiye’de yayın hayatına başladı. Birbirinden eğlenceli yapımların yer aldığı dijital içerik platformunda, yerli yapımlar da dikkat çekti. Disney Plus’ın en dikkat çeken dizileri arasında Kaçış adlı dizi de yer alıyor.

Dizinin başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu gibi sevilen oyuncuların yer alması, dizi severlerin dikkatlerini üzerine çekti. Reklamlarda da sık sık karşımıza çıkan Kaçış adlı dizinin nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu olurken dizi hakkında merak edilen konular internette araştırılıyor.

Dizi, yayın hayatına 14 Haziran tarihinde yayınlanan ilk bölümü ile başladı. Kaçış adlı dizinin hayranları, oyuncuları ve konuları merak ederek soluğu adeta internette alıyor. Merak edilen konuların başında ise dizinin yayın günü oldu. Kaçış dizisi konusu nedir, oyuncuları kim, dizinin yeni bölümleri hangi gün ekranlara gelecek?

KAÇIŞ OYUNCULARI KİMDİR?

Merakla beklenen Disney Plus’ın iddialı yapımlarından biri olan Kaçış dizisinde başrolleri Engin Akyürek (Mehmet) ve İrem Helvacıoğlu (Zeynep) paylaşıyor. Dizide, Levent Ülgen Ferman karakterine hayat verecek.

Öte yandan dizide yer alan diğer oyuncular ise şu şekilde: Fikret Kuşkan, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Onur Bay (İlker), Adem Yılmaz, Aziz Çapkurt, Serkan Genç, Sezgin Uzun Bekiroğlu, Dilan GeZaza.

KAÇIŞ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Disney Plus’ın Türkiye’deki ilk yerli yapımı özelliğini taşıyan Kaçış dizisi; araştırma yapmak üzere sınır ötesindeki bir Ezidi köyüne gizlice geçen bir grup muhabirin, radikal bir terör örgütünün eline düşmesi sonrasında yaşananları konu ediniyor.

KAÇIŞ DİZİSİ YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANACAK?

Kaçış adlı dizi, Disney Plus ekranlarında ilk bölümü ile 14 Haziran Salı günü izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizinin bundan sonraki yeni bölümleri de Salı günleri ekranlara gelecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum