• Haberler
  • Spor
  • Dinamo Kiev – Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Dinamo Kiev – Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Fenerbahçe, 2. Ön Eleme Turu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile karşılaşıyor. Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, yayınlanacak, şifresiz veren yabancı kanallar var mı? Fenerbahçe Dinamo Kiev muhtemel 11'ler…

Dinamo Kiev – Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2021-2022 sezonunda ligi 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanmıştı. Sarı lacivertli ekip, 2. Ön Eleme Turu’nda Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımı ile eşleşti. İlk maç ise deplasmanda oynanacak. Ancak ülkede devam eden Ukrayna-Rusya gerilimi nedeniyle mücadele Polonya’ya alındı.

Fenerbahçe, rakibi karşısında avantajlı bir skor sağlamak istediği ilk maçında bazı isimlerinden yoksun olacak. Mücadele öncesinde maç hakkında detaylar da futbolseverler tarafından araştırılıyor. Dinamo Kiev – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan naklen yayınlanacak? İşte detaylar….

Dinamo Kiev – Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu mücadelesi olan Dinamo Kiev – Fenerbahçe maçı saat 21.00’da başlayacak. Stadion Miejski Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı, İsveçli Hakem Glenn Nyberg yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini ise Mahbod Beigi ve Andreas Söderqvist    yapacak. Karşılaşma, beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

Dinamo Kiev: Bushchan, Karavayev, Dubinchak, Zabarnyi, Tymchyk, Sydorchuk, Shaparenko, Tsyhankov, Harmash, Verbic, Supryaha

Fenerbahçe:  Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Zajc, Lincoln, İrfan Can, Bruma, Valencia

Maç Öncesi İstatistikler

Dinamo Kiev'in Avrupa kupaları tarihinde mağlup olmadığı takımlar arasında Fenerbahçe'den daha fazla karşılaştığı bir takım bulunmuyor (2G 2B). Ukrayna temsilcisi, bu süreçte sarı-lacivertli ekibi konuk ettiği iki karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Fenerbahçe'nin Avrupa kupaları tarihinde mağlup edemediği takımlar arasında Dinamo Kiev'den (2B 2M) daha fazla karşılaştığı tek rakibi Arsenal (2B 4M).

Türk takımlarını konuk ettiği 10 Avrupa kupası maçının sekizini kazanan Dinamo Kiev (1G 1B), bu karşılaşmalarda 21 gol sevinci yaşadı ve sekiz gole kapama yaptı. Son beş karşılaşmadan galip ayrılan Ukrayna ekibinin tek mağlubiyeti, 2004/05 Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Trabzonspor'a karşıydı (1-2).

Bakmadan Geçme