Dinamo Kiev – Beşiktaş canlı şifresiz maç yayını bilgileri!

Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, Ukrayna’nın köklü kulüplerinden Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. Dinamo Kiev Beşiktaş canlı maç hangi kanalda?

Dinamo Kiev – Beşiktaş canlı şifresiz maç yayını bilgileri!
24 Ağustos 2023 - 19:58
UEFA Avrupa Konferans Ligi PlayOff Turu ilk maçında Beşiktaş, Dinamo Kiev’e konuk oluyor. Ukrayna’daki savaş sebebiyle Romanya’nın başkenti Bükreş’teki Giuleşti Stadı’nda oynanacak karşılaşma Kara Kartal için çok kritik. Bu sezon Avrupa’da 4 mücadelede boy gösteren Kara Kartal, henüz yenilgi almadı.

Konferans Ligi’nde 2. ön eleme turunda Arnavutluk ekibi Tirana’yı 3-1 ve 2-0’lık skorlarla eleyen Siyah-Beyazlılar, Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü’yü de 3-1 ve 2-1’lik skorlarla turnuvanın dışında bırakmıştı. Kara Kartal, son haftaların formda golcüsü Vincent Aboubakar önderliğinde Kiev’i Bükreş’te devirip İstanbul’a avantajlı skorla dönmeye çalışıyor.

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Bükreş'te Stadionul Giulești Stadı'nda oynanan ve saat 20.00'de başlayacak Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı S Sport Plus'tan naklen yayınlanıyor.

Dinamo Kiev - Beşiktaş ilk 11'ler:

Dinamo Kiev: Bushchan, Tymchyk, Popov, Syrota, Dubinchak, Sydorchuk, Shaparenko, Karavaev, Voloshyn, Buyalskiy, Vanat

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Amir, Salih, Gedson, Onur, Muleka, Aboubakar

Şenol Güneş sürpriz istemiyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında bugün Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile Romanya’nın başkenti Bükreş’te karşı karşıya geliyor. Kara Kartal’ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Dinamo mücadelesi öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

Tecrübeli hoca, Konferans Ligi grupları öncesi son engel olan Dinamo Kiev karşısında dikkatli olunmasını istedi. Başarılı hoca, “Dinamo Kiev karşısında 90 dakika boyunca dikkatli ve tam konsantre oynayacağız. İstanbul’daki rövanşa net bir skorla gol yemeden dönmemiz çok önemli. Bundan dolayı görev alacak olan herkese büyük sorumluluk düşüyor” dediği bildirildi.

Ghezzal kadroda yok

Beşiktaş'In UEFA’ya bildirdiği listede yeni transferler Alex-Oxlade Chamberlain, Milot Rashica ve Bakhtiyor Zaynutdinov da yer aldı. Siyah-Beyazlılar’da Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal ise kadroda bulunmuyor. Beşiktaş’ın 23 kişilik kamp kadrosu şu şekilde: “Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Kartal Kayra Yılmaz, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Umut Meraş, Gedson Fernandes.”

Kara Kartal’dan 235. mücadele!

UEFA Avrupa Konferans Ligi Off turu ilk maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile Romanya’nın başkenti Bükreş’te karşılaşan Beşiktaş, Avrupa’da 235. kez sahne alıyor. Siyah Beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 234 müsabakada 88 galibiyet, 47 beraberlik ve 99 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 309 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 349 gol gördü.

DİNAMO KİEV - BEŞİKTAŞ CANLI İZLE