Dilek Ertek kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Dilek Ertek öldü mü?

Türkiye’de uzun yıllardır dünyanın en lüks mücevher markalarından birinin distribütörlüğünü yapan Dilek Ertek’ten haber alınamıyor. Dilek Ertek hakkında merak edilen konular da internet ortamında araştırılıyor. Dilek Ertek kimdir, kaç yaşında, nerede kayboldu, öldü mü? Dilek Ertek mesleği nedir, ne iş yapar? Dilek Ertek evli mi eşi oğlu kimdir?

Dilek Ertek kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Dilek Ertek öldü mü?
05 Kasım 2022 - 12:47
Çıktığı tatilde denize düşen Dilek Ertek’ten 10 gündür haber alınamadığı iddia edildi. Arama çalışmaları süren Dilek Ertek’in Tahiti’de denize düştüğü ve 26 Ekim’den bu yana kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. İş dünyasının tanınan simalarından biri olan Ertek’in, Tahiti’ye tatile gittiği belirtildi.

Konuyla ilgili avukatları aracılığıyla açıklama yapan aile, "Bu elim kaza sonrasında aile çok üzgündür ve bu konuda basında gerçek olmayan haberlerin çıkmaması için bu basın açıklaması yapılmıştır." ifadesine yer verdi.

DİLEK ERTEK KİMDİR?

İstanbul'da doğan Dilek Ertek, Avusturya Lisesi'nde okudu. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu olan Ertek, New York GIA’de pırlanta eğitimi aldı. 1982’de üniversiteyi bitirince kendi işini kurdu ve 1995’in sonunda İstanbul’da ilk mağazasını açtı. 20 yılı aşkın süredir ise dünyaca ünlü bir firmanın distrübütörlüğünü yaptı. Dilek Ertek'in bir antika dükkanı bulunuyordu.

DİLEK ERTEK EŞİ KİM?

İş insanı Dilek Ertek, 1982 yılında iş insanı Hüseyin Yalçınkaya evlendi. Bir oğulları bulunan çift 2004 yılında boşandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum