Dilan Çiçek Deniz nişanlısı kimdir, kiminle evleniyor? Thor Saevarsson kimdir?

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, evlilik hazırlıklarına başladı. Güzel oyuncunun nişanlısı merak konusu oldu. Dilan Çiçek Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilan Çiçek Deniz’in nişanlısı kimdir, Thor Saevarsson kaç yaşında ne iş yapar, mesleği nedir?

Dilan Çiçek Deniz nişanlısı kimdir, kiminle evleniyor? Thor Saevarsson kimdir?
29 Mayıs 2022 - 22:37
Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in nişanlısı Thor Saevarsson daha önceden magazin gündeminde geniş yer bulmuştu. Ünlü oyuncu Deniz, şu sıralar düğün hazırlıklarına başladı. Deniz’in nişanlısı Thor Saevarsson, bir kez daha gündeme geldi. Dilan Çiçek Deniz hakkında birçok kişi de merak ettikleri konuyu internette araştırmaya başladı.

İrlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile aşk yaşayan Dilan Deniz Çiçek özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Boğazda aldığı evlilik teklifini anlatırken gözleri dolan güzel oyuncu kız isteme töreninin olmasını istediğini söyledi. "Thor tuzlu kahve içecek" açıklamalarında bulundu.

75. Cannes Film Festivali'nde Ömür Sabuncuoğlu'na özel açıklamalar yapan Dilan Çiçek Deniz, merak edilenlerini anlattı.

Cannes'da Kylie Minogue'la tanışma fırsatı bulan Deniz, "Aslında hayranı olduğum isimlerle tanışmak istemiyorum. Çünkü tanıyınca hiç hayal ettiğim gibi biri çıkmayabiliyor. Böyle tecrübelerim oldu." dedi.

27 yaşındaki oyuncu, ayrıca Cannes Film Festivali'nde filmiyle kırmızı halıda yürümek istediğini söyledi.

Thor Saevarsson kaç yaşında, nereli?

Thor Saevarsson 1984 yılında İrlanda'da dünyaya geldi. Reykjavik'te doğup Stockholm, Glasgow ve Londra'da büyüyen Thor, uzun süredir Avrupa'nın en parlak ticari yönetmenlerinden biri. 37 yaşındaki Thor Saevarsson'un daha önce evlilik yaptığı ve eşinden üç çocuğu olduğu biliniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum