Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kimdir, ne iş yapıyor?

Galatasaray’ın fenomen futbolcusu Mauro Icardı ile fotoğrafı çıkan Devrim Özkan, sosyal medyanın gündemine oturdu. Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi kimdir, boyu kilosu burcu nedir? Instagram hesabı nedir, mesleği nedir?

Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kimdir, ne iş yapıyor?
31 Ekim 2022 - 12:40
Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana futbol hayatından çok özel hayatı ile gündeme gelen Mauro Icardı, bu kez de Devrim Özkan ile anılmaya başladı. Icardi ile Torreira’nın yer aldığı fotoğrafta Devrim Özkan’ın da olması ve ikilinin ellerinin birbirine temas etmesi üzerine aralarında aşk yaşandığı iddia edildi. Sosyal medyanın gündemine düşen görüntülerin ardından Devrim Özkan hakkında araştırmalar da yoğunlaştı.

Devrim Özkan, Icardi’nin de yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşılan bu fotoğraf, magazin gündeminin ana konularından biri oldu. İşte Devrim Özkan hakkında detaylar.

DEVRİM ÖZKAN KİMDİR?

Aslen Muğlalı olan güzel oyuncu 2 Eylül 1988 doğumlu. Güzel oyuncu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı'nda ikinci sınıf öğrencisi olarak eğitimi sürdürmekte.

İlk olarak Rüya dizisiyle tanınan Özkan, Ramo ve Vuslat dizileriyle oyunculuk kariyerindeki yükselişini sürdürdü. Şu anda ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki ''Songül'' karakteriyle beğenileri toplamaya devam ediyor. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum